reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Nata tylko zadzwoń do GM i sprawdź czy mają fizycznie , a najlepiej się z nimi ugadaj niech Ci ją wyślą .
Wpłacasz na konto firmy i pójdzie kurierem , ja tam rzeczy ze sklepu wysyłałam . :tak:
ile ją mają bo taki sklep nie powinien mieć ani jednej rzeczy ze starej kolekcji . Do GM z centrum jest jakieś 15 kilosów - w normalny dzień ok godziny jazdy . Kurier taniej pewnie wyjdzie , no chyba że ktoś specjalnie na mokotowie będzie .

reklama
Zielona nie wiem skąd to wyliczyli , ale jak jeździłam do pracy , to jak byk w aucie miałam 11km . metrem owszem , ale autem to ok godziny w tygodniu . :tak:
Pracowałam tam dwa lata prawie . A mieszkałam w tym czasie na bankowym , więc w sumie w centrum . Pewnie to odległość od końca centrum do nich :-D:-D

Najlepiej mi się jeździło na targówek . Bo rano kazdy jechał do centrum , a ja z niego wyjeżdżałam , wieczorem była sytuacja odwrotna :-D:-D na mokotowie zawsze sa korki .

w końcu Niunia ma nowy gruby dywan w pokoiku
kupilismy taki
P1130196.jpgP1130201.jpg

reklama
Do góry