reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dzieki dziewczyny chyba zdecydujemy sie na cyfre+ ze wzgledu na cene 13zl przez 12 miesiecy oraz mozliwosc wykupienia canal+ sport . Do tej pory mielismy tylko podstawowe 6 programow jak dla mnie i tak duzo hehe :-)
A przy okazji szukania krzystnej oferty tv znalazlam tani internet przez 6 mc bede placila 24zl za 10mega a kolejne pol roku za 48 zl a nie 50 jak do tej pory

Ostatnia edycja:
reklama
My tez mamyCyfre, glownie ze wzgledu na canal+ i Ale kino.
No i Minimini oczywiscie z Ciekawskim Georgem naczele.

O to ja jako jedyna mam N :-D:-D
U mnie wsio łapie różne różniste mają sąsiedzi . Z Polsatem znajomy miał przeprawę i jakoś ich nie chciałam

Ja tez mam N i jak dla mnie jest ok, Ola bajek malo oglada, dwie ulubione ma na baby tv plus piosenki na tym kanale, ja wieczorem tez mam co ogladac. Mialam wcześniej cyfrowy polsat i tez nie mialam jakichś wiekszych zastrzezen

Dziewczyny potrzebuje pomocy ;-)

Chcę kupić dla J. kalesony/getry bawełniane (mogą być coś ala rajstopki). Na allegro nie znalazłam jego rozmiaru. Są ładne w H&M ale kurde 2-pak kosztuje 50 zł, w reserved 2-pak 40 zł... a potrzebowałabym z 6-8 par... Macie jakieś dojścia to tańszych a fajnych? Potrzebuje rozmiar 116... Będę wdzięczna za info :-)

Ostatnia edycja:
Agnieszka ja mam te z HM , ale na promocji je kupiłam po 20 zł za dwupak . Takie co Zielona zamieściła są niezłe . Gatta też takie robi . Do przedszkola mu to zakładasz ?

reklama
Do góry