reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Martus, on jest rewelacyjnie cieply. Na sanki pewnie by wystarczyl, tylko musisz wziasc pod uwage, ze to misiu a nie ortalion, i tarzanie sie w sniegu odpada.
Ale kwestia ciepla czy tez wizualna jest boska.

Daga, plaszczyk sliczny, kupuj.

reklama
Marta jeśli chcesz to może być to prezent dla Oleńki :) Tylko napisz ile ona ma wzrostu bo chcę ją oddać dlatego,że na Maję będzie za krótka na zimę.

Daga super ten płaszczyk. Licytujesz go?

Ja zamówiłam dla Mai takie majteczki treningowe. Zaczęła przesypiać noce bez siusiania (budzi się ok 6tej na mleczko i siusiu),ale asekuracyjnie jeszcze chcę jej jeszcze zakładać.

Majtki, majteczki treningowe piękne wzory - 13kg (1802359242) - Aukcje internetowe Allegro

hehe Kittek 38 to bym sobie chyba musiala na plecach rozpruc zeby sie dopiąć :-) wiec jak masz ochotr to licytuj. w sklepie kosztuje 249 zł, wiec moze uda Ci sie dobra cene uzyskac.

materiał jak dla mnie jest taki hmm... marynarkowy... a na jesien bym cos antywietrznego chciala..

sama nie wiem..

w ursusie w factory ale radze Ci jechać już teraz bo jak się zrobi zimno to może nic już nie być ,. EW do nich zadzwoń i spytaj czy już mają .

Factory Ursus w.Mazowieckie
Adres
Pl. Czerwca 1976 6
Telefon
022 478 29 39

tu masz tel . w tamtym roku mieli już jakoś we wrześniu komplety było po ok 100 zł

W ten weekend jeszcze nic nie było może faktycznie lepiej zadzwonić. Chyba, że nie zauważyliśmy, chociaż szukaliśmy bezrękawnika cieplejszego.

kittek - fajne te gatki. U nas w klubie Pani zaczęła dzieci odpieluszkowywać i sadzać na nocnik.Chyba też Lence takie treningowe gatki kupię:-)

Kittek Ty mnie właśnie oświeciłaś z tymi gatkami.Nawet nie wiedziałam o ich istnieniu :-)

Wczoraj wyciągnęłam wór z zimowymi rzeczami. Kurteczka za mała, ale kombinezon o dziwo jeszcze dobry. Tez kupilam z coccodrillo uzywany. bardzo mi sie podoba, jednak dwuczesciowy bedzie znaczniej praktyczny, a ponadto jeszcze conajmniej 2 msc do zimy... Allegro troche zarobi na mnie, bo mam zamiar powystawiac troszkę.

Kittek, juz Ci kiedys pisalam, ale się powtórzę - jak ja Ci zazdroszczę tego nocnikowania Mai!
a o co chodzi z tymi majtkami? bo wygladaja jak pielucho-majtki... bo ja z tych niekumatych jestem:(

reklama
Do góry