reklama
Katiczku widziałam u koleżanki taką z nexta:
NEXT- biała kurteczka z logo 98cm, 2-3 lata (1786987614) - Aukcje internetowe Allegro
na allegro jeszcze znalazłam taką:
C&A BIAŁA KURTECZKA NA ZIMĘ NOWA zNIEMIEC 86 (1790249972) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT- biała kurteczka z logo 98cm, 2-3 lata (1786987614) - Aukcje internetowe Allegro
na allegro jeszcze znalazłam taką:
C&A BIAŁA KURTECZKA NA ZIMĘ NOWA zNIEMIEC 86 (1790249972) - Aukcje internetowe Allegro
Katik
...jestem mamą...
Kittek, dziekuje. Druga calkiem ladniutka, tylko powiedzcie mi dziewczyny na ile kupujecie kurtki na zime?????
Polka nie ma ubran z polska numeracja i jestem w polu. Myslalam, ze 92 bedzie na zime ok???
Musze jutro Pole zmierzyc....
Polka nie ma ubran z polska numeracja i jestem w polu. Myslalam, ze 92 bedzie na zime ok???
Musze jutro Pole zmierzyc....
ja Oli to zalezy z jakiej firmy h&m to 86
c&a 92
ta kurtke, co teraz kupiłam w heniu to na 86, a wyglada na to ze na przyszla wiosne jej jeszcze starczy - no chyba ze mi wystrzeli w gore lub w szerz w nieokiełznanym wymiarze :-) w ogole nie kumam tej rozmiarówki :-)
Nata - ten komplet to taki w rozowe jasne paseczki masz?? :-)
c&a 92
ta kurtke, co teraz kupiłam w heniu to na 86, a wyglada na to ze na przyszla wiosne jej jeszcze starczy - no chyba ze mi wystrzeli w gore lub w szerz w nieokiełznanym wymiarze :-) w ogole nie kumam tej rozmiarówki :-)
Nata - ten komplet to taki w rozowe jasne paseczki masz?? :-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kurteczkę wiatrókę dla M. kupilam w reeserved na przecenie na 86 ale rękawki jeszcze ma ciut za długie więc po cichu licze że na wiosnę jeszcze też będzie śmigał. A na zimę kupiłabym raczj 92. Wolę podwinąć rękawek niż potem w połowie zimy nową kupować
Ta rozmiarówka to istny festiwal pomysłów ;-) Marek generalnie nosi 86 (w większości) kilka rzeczy ma na 92, są i takie na 6-9 m-cy i ma je dobre a ma spodenki na 2-3 lata... i też dobre... będą rosły razem z nim
Ta rozmiarówka to istny festiwal pomysłów ;-) Marek generalnie nosi 86 (w większości) kilka rzeczy ma na 92, są i takie na 6-9 m-cy i ma je dobre a ma spodenki na 2-3 lata... i też dobre... będą rosły razem z nim
reklama
aniez
Fanka BB :)
Ja kupuje 'na oko', dlatego w necie kupuje ciuchy juz mierzone, z butami tez tak robie. Np.kurtke Coccodrillo na zim
e mam 80 a spodnie 86 bo oni to juz w ogole maja kosmicznie zawyzona rozmiarowke, ale kurtki zawsze kupuje u nich, bo sa dobrej jakosci, Kuba chodzil i kazda jedna wyglada jak nowa, wiec nawet nie szukam gdzieindziej, bo jak na razie koszt rozklada sie na dwa
e mam 80 a spodnie 86 bo oni to juz w ogole maja kosmicznie zawyzona rozmiarowke, ale kurtki zawsze kupuje u nich, bo sa dobrej jakosci, Kuba chodzil i kazda jedna wyglada jak nowa, wiec nawet nie szukam gdzieindziej, bo jak na razie koszt rozklada sie na dwa
Podziel się: