reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniam, racja- cena zaporowa.
A tak wogole to spojrzalam w linka co wkleilas, a tam "puchowa czerwona"... i juz sobie mysle: toz pisalam, ze chce biala ;-)
No ale byla biala, po co tylko biala nazywac czerwona???? :-D

Kittek, dziekuje. Druga calkiem ladniutka, tylko powiedzcie mi dziewczyny na ile kupujecie kurtki na zime?????
Polka nie ma ubran z polska numeracja i jestem w polu. Myslalam, ze 92 bedzie na zime ok???
Musze jutro Pole zmierzyc....

Katik- zależy od producenta, 86 lub 92... w sumie Polinak nie jest mega wysoka i szczupak z niej :-) po mamusi :-D tzn. mamusia jest wysoka, ale szczuplak ;-)

No wlasnie nie jest wysoka.
Kurde tak w ciemno bedzie ciezko kupic widze.... Szkoda, bo tutejsze zimowe kurtki to takie lichoty...

ja Oli to zalezy z jakiej firmy h&m to 86
c&a 92

ta kurtke, co teraz kupiłam w heniu to na 86, a wyglada na to ze na przyszla wiosne jej jeszcze starczy - no chyba ze mi wystrzeli w gore lub w szerz w nieokiełznanym wymiarze :-) w ogole nie kumam tej rozmiarówki :-)

Nata - ten komplet to taki w rozowe jasne paseczki masz?? :-)

Kurteczkę wiatrókę dla M. kupilam w reeserved na przecenie na 86 ale rękawki jeszcze ma ciut za długie więc po cichu licze że na wiosnę jeszcze też będzie śmigał. A na zimę kupiłabym raczj 92. Wolę podwinąć rękawek niż potem w połowie zimy nową kupować

Ta rozmiarówka to istny festiwal pomysłów ;-) Marek generalnie nosi 86 (w większości) kilka rzeczy ma na 92, są i takie na 6-9 m-cy i ma je dobre a ma spodenki na 2-3 lata... i też dobre... będą rosły razem z nim :-D

reklama
Ja kupuje 'na oko', dlatego w necie kupuje ciuchy juz mierzone, z butami tez tak robie. Np.kurtke Coccodrillo na zim
e mam 80 a spodnie 86 bo oni to juz w ogole maja kosmicznie zawyzona rozmiarowke, ale kurtki zawsze kupuje u nich, bo sa dobrej jakosci, Kuba chodzil i kazda jedna wyglada jak nowa, wiec nawet nie szukam gdzieindziej, bo jak na razie koszt rozklada sie na dwa

Do góry