reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Kittek jasne, jesli ma u Was lezec ta kurteczka to chetnie ja od Ciebie odkupie:) jesli bys mi ja wysylala to moze moglabys mi kupic paczuszke tej czubrycy? wlasnie mi sie skonczyla a u nas nie moge nigdzie dostac..
pieniazki bym Ci na konto przeslala tylko mi podaj numer:)

taaa co firma to inny rozmiar ze ciezko na oko kupic.

aniez.- bo ja ogolnie lubie białe skarpety. a takie wystajace z adidaskow to juz wogóle.:-)
mały tez biega w samych skarpetach, choc w kapciach tez czesto pomyka bo mu z befado pokupilam rozmiarówki.
a co do prania by nie było problemu, bo u Mnie K ma tylko białe skarpety, takie do pracy i inne na codzien.i dopieram w 90*

Ja dziś zajrzałam po długim czasie do sklepu Pretty Girl i muszę przyznać,że mają tam śliczne sukienki.

Kupiłam sobie taką do pracy, tylko w odcieniu szarym (a pod spodem przebija granat- super to wygląda)
UY-11J-P-36A-027-B21A.jpg

zastanawiam się jeszcze nad taką:
UY-11J-P-31A-007-B30b.jpg

Ostatnia edycja:
Aniam, racja- cena zaporowa.
A tak wogole to spojrzalam w linka co wkleilas, a tam "puchowa czerwona"... i juz sobie mysle: toz pisalam, ze chce biala ;-)
No ale byla biala, po co tylko biala nazywac czerwona???? :-D

ciuchy reimy sa super no ale cena mocno przesadzona :no:

Kittek, dziekuje. Druga calkiem ladniutka, tylko powiedzcie mi dziewczyny na ile kupujecie kurtki na zime?????
Polka nie ma ubran z polska numeracja i jestem w polu. Myslalam, ze 92 bedzie na zime ok???
Musze jutro Pole zmierzyc....

MOja ma 86 z HM i jeszcze jest sporo na nią za duża , ma też 86 kombinezon po szymku i też jest za wielki , Ola 11 kg waży

białe skarpety dla dzieci robią firmy sportowe .
Ja jakoś nie lubię białych chyba że stopki , a już opcja białe skarpety , ciemne buty , ciemne spodnie u mnie odpada

Pytanie odnosnie materacy do lozek dziecinnych z IKEA.
Ktoras posiada, i moze doradzic ktory wybrac?

Dzis na stronie widzialam, ze sa materace zwykle, i materace ze sprezynami (?)...

reklama
Do góry