reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja dzis na ryneczku równiez zakupilam rajstopki, i to wlasciwie były te same co w pepco bo wlasnie przegladalam gazetke.za 5.
wiecie co mnie irytuje w tym kraju, ze nie ma całych białych skarpetek dla takich małych dzieci, jedynie co widzw Tesco. ale cena mnie dobija. na allegeo patrzylam i tez nic.

reklama
Trafiłam dziś na wietrzenie magazynów w biedronce, przed sklepem ustawiony był wielki namiot. Ceny od 1zł, kupiłam małej skarpety z disney za 1zł, adidaski za 5zł, szczotkę z grzebieniem z disneya za 2zł i takie 2 pojemniki ratanowe do sypialni za 7zł. Nie wiem czy to przed każdą biedronką czy tylo u mnie. Akcja ma potrwać 3 dni, ake ludzi tyle, że do niedzieli pewnie wszystko wykupią

No własnie ja nie umiem kupować w Pepco :-( bo albo mi się to w praniu zbiega 9a pirę w 40 stopniach, takze szalu nie ma), albo czytam sklad i w dresach jest 70% polyestru a 30 bawelny 9wiem, wiem ale ja jestem pacnieta w czaske na tym punkcie)... ostatnio wybralam 3 pary dla B. i szlam zadowolona do kasy i wtedy poczytalam sklad... :-( wrocilam do domu, mysle no nie mam dresow do zlobka i ide do 'magicznej szafy' z ciuchami po Kubie a tam 6 par na 86 rozmiar i 5 na 92, ale mi kamien spadl z serducha!

Filonka- a po co Ci biale skarpetki dla Kacperka? Na jakis balet idziecie? Ja unikam bialych skarpetek, bo moje dzieci ganiaja w samych skarpetkach po domu i po balkonie np. i ja bym tego nie dorala. Kiedys widzialam biale w C&A ale nie wiem czy jeszcze maja.

Aniez mam to samo... najpierw biadole że nie ma w czym chodzić a potem zaglądam do tapczana i wyciągam :-D ;-) ale niestety częściowo się rozbiegają. Znaczy M. ciut większy i cięższy niż J. w tym wieku i szybciej mi wyrasta a do tego te 2 miechy różnicy i np. teraz nie ma w czym chodzić bo na niego to dobre te ciuchy co J. miał zimą...
Obrobiłam się ze zdjęciami... :-D
Ale zanosi się na to że w buty zimowe wejdzie :tak: oby przechodził cały sezon... jeszcze musze poszukać kombinezonu czy gdzieś nie mam.
A zakupów dla J. już się boje...

Aga a widzisz ja zapomniałam o tym kombinezonie dla ciebie.... kurcze jeśli chcesz to wdrapię się na strych i zerknę. On jest chyba na 92.

Marta a może ci wysłać tą granatowo- różową kurteczkę dla Oli, którą ci pokazywałam? Maja jest wysoka, okazuje się,że jeszcze nie spotkałyśmy rówieśnika który byłby niższy od niej. Nawet nie wiedziałam,że ona taka wysoka (ma 83-84cm) ale ubranka np z nexta czy h&m nosi jeszcze na 9-12 miesięcy. Niemniej jednak ta kurteczka jest na nią za krótka więc jeśli chcesz to Ci ją oddam :)

Aniez z tym, że w pepco mają rzeczy gatunkowo straszne to się zgadzam, w biedzie są tysiąc razy lepsze, no ale spodnie za 9 zl to nawet jakby miały miesiąc przetrwac to super

Ja tez dzisiaj w pepco bylam, ale rajstopy nie rzucily mi sie w oczy :-( Kupilam za to 4 bluzki i 1 spodnie i zaplacilam 43 zl. Fakt, najlepsza jakosc to nie jest, ale bluzeczki bawelniane, do zlobka wystarcza.

byłam w Pepco - rajstopek na 80/86 nie było, więc zła, ale kupiłam Julce spineczki do włosów.

Potem dotarłam do hurtowni (zabawki, ubranka) i kupiłam małej trzy pary rajstopek.

maonka - u mnie nie wiedziałam takiego wietrzenia w biedronce - szkoda, bo może zaopatrzyłabym Julkę w skarpetki, rajstopki

U nas nadal z zakupami - cienko - nie mam kiedy

Dziewczyny, poszukuje tego rodzaju kurtki zimowej. Gdyby ktoras sie gdzies natknela, prosze o namiary.
Zalezy mi wlasnie na bialej.

38b.jpg

reklama
Do góry