reklama
Marta tez oglądałam ten program. Ale wyników nie pamiętam dobrze, wiem właśnie że któryś produkt polski był lepszy od niemieckiego co wszystkich zdziwiło :-) , tam był chyba jeszcze jakiś płyn do podłóg testowany albo cos pomyliłam.
megam
Fanka BB :)
Dlatego u mnie bez odplamiacza nie ma prania, w chwili obecnej mam ariel professional taki Ariel Professional w płynie, spray'u, proszku - ariel/Odplamiacz/Linia-odplamiacza. Ale najlepsze efekty są jak poleje plamę i zostawię na parę godzin, niestety tylko na białe, bo na kolorze już mi wybielił materiał. Do koloru radzę polać tylko na chwilę.
Filonka możemy podać sobie ręce, u mnie pranie może nie codziennie, ale tak co 2-3 dni, ale wtedy lecą ze 3-4 prania. Dziś np.robiłam pranie niebieskie, czerwono-różowe, a na koniec szare.
Super ten odplamiacz, też go używamy. Do kolorowych też, tyle że nie zostawiamy na tak długo a na 1h wystarczy i nic się nie dzieje. Potem suszymy i pierzemy z resztą ubrań. Poradził sobie z malinami, borówkami i innymi ciężko schodzącymi plamami, także jest super.
A my zakupiliśmy dzisiaj Tośce obiecany i wypatrzny w figliorajach samochodzik i nie chce z niego wyjść :-)
O taki Little Tikes AUTO COZY COUPE 30 KSIĘŻNICZKI+GRATIS (1746955930) - Aukcje internetowe Allegro
Miał byc czerwony ale Tosia zadecydowała i koniec i kropka róż
O taki Little Tikes AUTO COZY COUPE 30 KSIĘŻNICZKI+GRATIS (1746955930) - Aukcje internetowe Allegro
Miał byc czerwony ale Tosia zadecydowała i koniec i kropka róż
reklama
Podziel się: