reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

weszłam sobie na stronkę pro-test, jednak jeśli dobrze rozumiem ich artykuły są płatne :crazy: Więc Marta nie masz co tam wchodzić

reklama
Marta tez oglądałam ten program. Ale wyników nie pamiętam dobrze, wiem właśnie że któryś produkt polski był lepszy od niemieckiego co wszystkich zdziwiło :-) :szok::-D, tam był chyba jeszcze jakiś płyn do podłóg testowany albo cos pomyliłam.

Dlatego u mnie bez odplamiacza nie ma prania, w chwili obecnej mam ariel professional taki Ariel Professional w płynie, spray'u, proszku - ariel/Odplamiacz/Linia-odplamiacza. Ale najlepsze efekty są jak poleje plamę i zostawię na parę godzin, niestety tylko na białe, bo na kolorze już mi wybielił materiał. Do koloru radzę polać tylko na chwilę.
Filonka możemy podać sobie ręce, u mnie pranie może nie codziennie, ale tak co 2-3 dni, ale wtedy lecą ze 3-4 prania. Dziś np.robiłam pranie niebieskie, czerwono-różowe, a na koniec szare.

Super ten odplamiacz, też go używamy. Do kolorowych też, tyle że nie zostawiamy na tak długo a na 1h wystarczy i nic się nie dzieje. Potem suszymy i pierzemy z resztą ubrań. Poradził sobie z malinami, borówkami i innymi ciężko schodzącymi plamami, także jest super.

W lidlu od dzisiaj farbki do malowania palcami za 16 zl, nakladka na sedes po 14 zl i male samochodziki wadera za 5 zl (u nas juz ostatnie sztuki autek, bo one juz od jakiegos czasu sa).

mamusia - to stary, sprawdzony sposób. Też już o tym słyszałam, ale mnie się tego robić nie chce:zawstydzona/y:

Używam ariel w płynie i odplamiaczy (proszek i spray) z betterware.

akaata wlasnie ten do podlog to taki uniwersalny byl:)

musze sprobowac z tymi ubrankami w kotle:) akurat mam pare rzeczy Olki takich ktorym sie taka kapiel przyda:)

reklama
Do góry