reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Isabela jak chcesz do publicznego to musisz 3 latkę posłać , bo potem dla 4 latków to nie ma już miejsc , są tylko jak jakieś dzieci zrezygnują

Przedszkole juz mamy zalatwione bo Pani przedszkolanka moja i W, dobra znajoma tesciow jest dyrektorem miejsce czeka w przyszlym roku w wakacje mam sie z papierami i danymi dokladnymi zglosic :-)

Hahahaha... Katik ależ Ł. ma rekalmę ;-) a Nikon robi świetne lustrzanki ;-)
Ja mam idiotenkamera, jak to Zielona napisała, i jest praktyczny, bo mały, a z lufą to mamy zawsze kłopot, jak na spacer dygamy, bo nikomu nie chce się targać lustra :-( zastanawiałam się ostatnio nad serią Nex Sony'ego, bo niby można z 'nalesnikiem' ganiać, ale i tak mam kupę wątpliwości, czy takie półśrodki maja w ogóle sens...

Aniez my też się nad nexem zastanawialiśmy,ale nam znajomy odradzał, poczytaj sobie o nim opinie.

My skusiliśmy się na taki aparat i jesteśmy badzo zadowoleni, tylko drugi obiektyw się marnuje bo nie chce nam się godo torby wrzucić..

Olympus e p2 - Ceneo.pl

Wiem ze ten temat byl kiedys walkowany ale prosze doradzcie mi jaki aparat fotograficzny kupic.
Salamandra Ty sie znasz chyba najlepiej.Co sadzisz o tym aparacie?
Cyfrowa lustrzanka Canon EOS 1100D 18-55 DC III 5161B034AA www.eMarket.pl

Mam koleżankę fotografa to poleca nikona , mogę spytać jaki dokładnie model ale taki w granicach 2 koła to był , sami mają taki i drugi już dużo lepszy ale mówi że tamten super .
Szymka chrzestny też cyka i tez tylko nikonami
Ja mam lumixa ale średni jest no i to nie lustrzanka

Hahahaha... Katik ależ Ł. ma rekalmę ;-) a Nikon robi świetne lustrzanki ;-)
Ja mam idiotenkamera, jak to Zielona napisała, i jest praktyczny, bo mały, a z lufą to mamy zawsze kłopot, jak na spacer dygamy, bo nikomu nie chce się targać lustra :-( zastanawiałam się ostatnio nad serią Nex Sony'ego, bo niby można z 'nalesnikiem' ganiać, ale i tak mam kupę wątpliwości, czy takie półśrodki maja w ogóle sens...

Aniez a cuż to za idiotenkamera, bo my tez myslimy nad zakupem aparatu bo mamy zlykla cyfrówke canona ale chcialbym cos lepsze za nie jakies straszne pieniadze noi bez luf itp. zeby bylo na szybko i nie trzeba by bylo ustawiac kombinowac, bo nie umiec byc ciemnym :-D

Isabela- idiotenkamera to generalnie wszystkie cyfrowki. Mozna byc totalnym beztalenciem w kwestii robienia zdjec, a taka cyfrowka po nacisnieciu guzika robi wszytko sama ;-)

reklama
Isabela- idiotenkamera to generalnie wszystkie cyfrowki. Mozna byc totalnym beztalenciem w kwestii robienia zdjec, a taka cyfrowka po nacisnieciu guzika robi wszytko sama ;-)

Buhahahaha... slicznie wytłumaczone :-) dokładnie tak jest ;-) moja jest Sonego, bo mam jobla na ich punkcie, ale to moje drobne 'zbocznie', lustro też Sonego, ale przy dzieciakach prawie nie w użyciu :-(

Kittek- właśnie stąd moje wątpliwości, że już conieco o nim czytałam i nie wiem, czy wart tej kasy, chyba wymienię idiotenkamerę, na nieco nowszy model, chociaz ten co mam ma niezły obiektyw i robi całkiem przyzwoite foty :-) wcześniej mieliśmy jeszcze Panasonica i Canona, oba były OK.

Do góry