reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a ja ani szczupła ani wysoka nie jestem ;/, takie buty nie są mi pisane, zresztą żadne kozaki nie są dla mnie bo mam za grubą łydkę i się nie dopinam ;/. Jak znajde jakieś normalne buty raz na kilka zim to jakiś cud. A jak nie, to musze kupić to co jest i wyglądać jak krasnal

reklama
a ja ani szczupła ani wysoka nie jestem ;/, takie buty nie są mi pisane, zresztą żadne kozaki nie są dla mnie bo mam za grubą łydkę i się nie dopinam ;/. Jak znajde jakieś normalne buty raz na kilka zim to jakiś cud. A jak nie, to musze kupić to co jest i wyglądać jak krasnal
A coś takiego mierzyłaś?
BAGATT WŁOSKIE KOZAKI/OFICERKI CZARNE SKÓRA 37!! (1279026316) - Aukcje internetowe Allegro
Mnie się szalenie podobają i są na uniwersalną łydkę. Tu cena koszmarna, ale widziałam tańsze wersje tylko teraz znaleźć nie mogę, więc wrzucam pierwsze jakie trafiłam.

Szczuplym gratulujemy, ze im we wszystkim pieknie i ladnie.
Oooo z tym też bym się nie zgodziła. Moja siostra polowanie na oficerki robi i wszystkie jej latają. Rozmiar buta ma 40/41 a ciuchów 34/36. Ta to dopiero ma problem:/

A ja poluję właśnie na jakieś ciepłe tuniki/swetry w których mój biust nie wyglądałby tak gigantycznie;-( No i załamka, nic znaleźć nie mogę. I niby od pasa w dół szczupłą jestem, ale góra przez te cycki prezentuje się koszmarnie. Na serkowe dekolty skazana jestem, w golfach wyglądam obleśnie, a jak tu zimę bez golfów przeżyć..?

A coś takiego mierzyłaś?
BAGATT WŁOSKIE KOZAKI/OFICERKI CZARNE SKÓRA 37!! (1279026316) - Aukcje internetowe Allegro
Mnie się szalenie podobają i są na uniwersalną łydkę. Tu cena koszmarna, ale widziałam tańsze wersje tylko teraz znaleźć nie mogę, więc wrzucam pierwsze jakie trafiłam.

przyznam się, że nie mierzyłam, bo takie buty są zupełnie nie w moim stylu. z racji iż mam 153 cm wzrostu chodze praktycznie tylko na obcasie i to dość wysokim. W moim stylu są kozaki takiego typu : :)
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://idolo.pl/i/galeria/167/30/k2_52903.jpg

Takich wysokich kozaczków jest sporo w daichmanie, no nie są to buty w których pare sezonów pochodzisz ale i cena jest niewygurowana. Byłam kilka dni temu, mam grube łydki a chyba z 6 par mi się udało wcisnąć, były i płaskie i na szpilce i grubszym obcasie. a ceny średnio to 110zł

Takich wysokich kozaczków jest sporo w daichmanie, no nie są to buty w których pare sezonów pochodzisz ale i cena jest niewygurowana. Byłam kilka dni temu, mam grube łydki a chyba z 6 par mi się udało wcisnąć, były i płaskie i na szpilce i grubszym obcasie. a ceny średnio to 110zł

ja też byłam i się nie wcisnęłam w to co znalazłam, a znalazłam nieiwele bo stopę mam małą 35/36. Będę bez kozaków tej zimy, trudno :). Ludzie mają większe problemy niż grube nogi :)

A ja myślałam ze wózek się pcha a nie nosi...

A tak na serio ja wybierałam lekki wózek -jak koła poszły do wymiany dostałam ciężki metalowy zamiast mojego aluminiowego. Nie miało to znaczenia -żadnego.
Maclaren -super nazwa fajna, projekt Maclaren design Lacoste -fajnie.
Tylko co z tego jak jakoś nie mogę sie do niego przekonać...
I za diabła nie pojmuję czym się różni Maclaren za 450zł od Maclarena za 1200 zł

Kozakami mnie nie dobijajcie bo ja chciałabym płaskie a w życiu takich nie miałam i nie potrafię wybrać. Idę mierzyć oficerki a kończy się na szpili...:baffled: zostaną mi ocieplane kalosze ot co

reklama
a my dzisiaj nabylismy fotelik dla Oli:

Nowy 2011 Fotelik Recaro Young Sport 2.0! (9-36kg) (1272163134) - Aukcje internetowe Allegro

porownywalismy z tym:
Roemer ROMER KING Plus 2010 16xKOLOR 3xGRATIS W-wa (1269804151) - Aukcje internetowe Allegro i Olce wygodniej bylo w tym pierwszym. w tym sie wiercila i darla.

kolor cherry black. ma testy. atrakcyjny cenowo bo zaplacilismy 700pln, a jak nie wytrzyma do tych magicznych 36kg to kupimy nowy :-)

cena normalna bym powiedziała dałam za niego 649 z miesiąc temu i już w nim bedziesz wozić ?
ja go dla Szymka kupiłam dla małych dzieci moim zdaniem się nie nadaje .
ale to tylko moje zdanie oczywiście

A ja myślałam ze wózek się pcha a nie nosi...

A tak na serio ja wybierałam lekki wózek -jak koła poszły do wymiany dostałam ciężki metalowy zamiast mojego aluminiowego. Nie miało to znaczenia -żadnego.
Maclaren -super nazwa fajna, projekt Maclaren design Lacoste -fajnie.
Tylko co z tego jak jakoś nie mogę sie do niego przekonać...
I za diabła nie pojmuję czym się różni Maclaren za 450zł od Maclarena za 1200 zł

Kozakami mnie nie dobijajcie bo ja chciałabym płaskie a w życiu takich nie miałam i nie potrafię wybrać. Idę mierzyć oficerki a kończy się na szpili...:baffled: zostaną mi ocieplane kalosze ot co

Maclaren nie jest tylko super z nazwy bo to świetny wózek .
\mam go dwa lata i nic w nim nie wymieniałam:-D:-D
jexdzi jak nowy , tapicerka jest jak nowa .
Ja śmigałam troszkę komunikacją miejską wtedy to ma znaczenie ta waga .
jest mały po złozeniu itp .
A czym się róznią ?
Maclaren za 450 się nie rozkłada .
ten co ja mam ( za tysiaka sto ) sie rozkłada i ma wsio że można dzieci już od niemowlaka wozić .
Te najdroższe XLR maja wkładke dodatkową na siedzisku , szersze to siedzisko lekko wieksze koła .
Ja mam dwa wózki tej formy XT i MX3 i jak dla mnie nie ma lepszych spacerówek a wierz mi już kilka sama wózków miałam i kilka wypróbowałam gdzies u kogoś .

Do góry