Do mnie już też dotarły te biustonosze i są za duże
Normalnie nosiłam 75b a że biust mi urósł zamówiłam 75c i są wielkie... ale nie chce mi sie bawic w wymiane wiec do spania jak wloze wkladki laktacyjne to moze da jakos rade ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
leviroo Noex GONDOLA SPACERÓWKA FOTELIK KOŁA POM (892342311) - Aukcje internetowe Allegro dziewczyny chciałam kupic taki wozek, ale nie moge znalesc nigdzie opinii o nim...moze któras z Was go ma i może coś o nim powiedziec?
Nie, ja wzięłam taki rozmiar jaki kupiłam sobie niedawno (usztywniany) i jest nawet lekko luźnawy tak ,że wejdzie jeszcze wkladka laktacyjna. A ten od w111 to o dwa rozmiary za mały. Po drugie zamówilam 80C, a na stanikach jest tylko napisane ,że to rozmiar 80/36, wiec skad mam wiedziec ze to miseczka C i ciekawe skąd oni wiedzą...hhmm
Nie, ja wzięłam taki rozmiar jaki kupiłam sobie niedawno (usztywniany) i jest nawet lekko luźnawy tak ,że wejdzie jeszcze wkladka laktacyjna. A ten od w111 to o dwa rozmiary za mały. Po drugie zamówilam 80C, a na stanikach jest tylko napisane ,że to rozmiar 80/36, wiec skad mam wiedziec ze to miseczka C i ciekawe skąd oni wiedzą...hhmm
13x13...no nieźle szalejesz, tylko teraz to prasowanie...hehe
kici....fajnie tak nowiutka praleczka, tez bym chetnie swoja wymieniła, ale nie jeszcze pochodzi (tfu, tfu), bo dodatkowe wydatki tera nie sa mi potrzebne
, tymbardziej ,że w sobote musielismy 500zl wydac na naprawe tłumika w samochodzie bo nam odpadł
A u mnie d**a, nie będę miała mojego wozia, znaczy się arctica, bo w sprzedaży będzie dopiero pod koniec maja, a tak długo ta ja czekac nie będę, no ale na szczęście jest jeszcze w czym wybierac, bo klorystyka 2010 jest ładna, wiec chyba na dniach pojade kupic kolor ROCKY
![]()
dziewczyny te Wasze staniki to chyba jakies made in chinaWronka popytać możesz... ja mam odwrotny promblem... miseczka D (choć z opisu rozmiarówki miało być D) mam za duże no i obwód ciut też (wzięłam 85)... czekam na ten drugi prawdopodobnie dzisiaj go odbiore ma być 80D i jak będzie za duża miska to się wścieknę... (najwyżej przerobie to jakoś... ale też więcej na niemierzone nie będę kupować)
A co do brytyjskich rozmiarówek... to chyba mają odzwierciedlenie tylko w markowych i porządnie wymiarowanych biustonoszach... reszta ma się do tego jak piernik do wiatraka...
Może wybierz się z mężem na zakupy i przetestuj kilka, wówczas wybór będzie łatwiejszy;-)dzieki za odp p tym wozku.
znalazla się dziewczyna ktora kupila ten wozek i narzekała na niego,powiedziałą ze drugi raz by go nie kupiła, wiec musze znalesc cos innego...kurcze Wy juz wszystkie macie wózki a ja nawet nie mam pojecia jaki wybrac......buu
Dziewczyny, a jak sobie radzicie z pasami w samochodzie ? Zapinacie ? Bo ja zapinam (szczególnie jak ja prowadzę) i luzuję pod brzusiem, ale jak sobie pomyślę że miałabym zahamować gwałtownie i by się naciągnął, to mnie ciarki przechodzą....brrrrr.... czytałam też o tych adapterach do pasów, ma któraś ? jaki efekt ? może macie jakieś cudowne pomysły ?