reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
wronka, moze zle sie zmierzylas jak zamawialas? :baffled:

Na ile starcza masc linomag 30g? To jest taaaka mala tubeczka, ze chyba jedna idzie na raz?
:baffled::baffled::baffled:

wronka, moze zle sie zmierzylas jak zamawialas? :baffled:

Na ile starcza masc linomag 30g? To jest taaaka mala tubeczka, ze chyba jedna idzie na raz?
:baffled::baffled::baffled:

ola...ale w obwodzie sa ok, tylko miseczki sa za małe, a na tej aukcji nie było tabeli z rozmiarami miseczek. najgorsze jest to ze w takim razie nie mam pjecia jakie wziac miseczki bo ona nie ma wszystkich rozmiarow.

Qrna ostatni raz kupilam stanik przez neta...:wściekła/y::wściekła/y:

ola...ale w obwodzie sa ok, tylko miseczki sa za małe, a na tej aukcji nie było tabeli z rozmiarami miseczek. najgorsze jest to ze w takim razie nie mam pjecia jakie wziac miseczki bo ona nie ma wszystkich rozmiarow.

Qrna ostatni raz kupilam stanik przez neta...:wściekła/y::wściekła/y:

Ja sie mierzylam tak, ze obwod pod piersiami bardzo scisle na wydechu

Ostatnia edycja:
Nie, ja wzięłam taki rozmiar jaki kupiłam sobie niedawno (usztywniany) i jest nawet lekko luźnawy tak ,że wejdzie jeszcze wkladka laktacyjna. A ten od w111 to o dwa rozmiary za mały. Po drugie zamówilam 80C, a na stanikach jest tylko napisane ,że to rozmiar 80/36, wiec skad mam wiedziec ze to miseczka C i ciekawe skąd oni wiedzą...hhmm

leviroo Noex GONDOLA SPACERÓWKA FOTELIK KOŁA POM (892342311) - Aukcje internetowe Allegro dziewczyny chciałam kupic taki wozek, ale nie moge znalesc nigdzie opinii o nim...moze któras z Was go ma i może coś o nim powiedziec?

Kolezanka moja tu z Szymkowego miała coś podobnego czyli wózek wygladający troszkę jak boogabo ale nie znanej formy nabyła przez allegro i zadowolona to ona z niego nie była . Dwa pierwsze co już w nim widze na nie to kubełkowa spacerówka . myslę że za tą kaskę coś znanego znajdziesz

reklama
Wronka popytać możesz... ja mam odwrotny promblem... miseczka D (choć z opisu rozmiarówki miało być D) mam za duże no i obwód ciut też (wzięłam 85)... czekam na ten drugi prawdopodobnie dzisiaj go odbiore ma być 80D i jak będzie za duża miska to się wścieknę... (najwyżej przerobie to jakoś... ale też więcej na niemierzone nie będę kupować)
A co do brytyjskich rozmiarówek... to chyba mają odzwierciedlenie tylko w markowych i porządnie wymiarowanych biustonoszach... reszta ma się do tego jak piernik do wiatraka...

Do góry