reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja mam na całą ciążę zaplanowane 3 USG, dlatego wolę odżałować te 150 zł. kurde nie wiem, jestem chyba jakas wyrodna matką,,,bo wstyd się przyznać, ale te moje USG nudzą mnie trońke...
buuu :(. pewnie dlatego ze ileż można na tej ko0zetce leżeć :). U mnie tyle to trwa, bo synek jakiś taki leniszkowaty jest i sie nie chce wiercić jak trzeba coś pomierzyc...charakterek mamusi :D

reklama
ne wiem czy to w kazdym miescie, ale w cerrfurze jest dzisiaj promocja na zabawki. kupujac za 100 dostajesz talony na 40, wiec tak naprawde placimy 60:-). drugi prog to 200 zł i chyba 80 w bonach, ale tego nie zapamietalam.
zabawki sa fajne i przed mikołajem jak znalazl - ja juz bratanice swojego meza obkupilam, a ze remont w domu to oszczedzanie jest na czasie:-)

Ja zakupy odsuwam w czasie bo już miesiąc czekamy na zaległą wypłatę męża :wściekła/y: ponoć jest w drodze na nasze konto, ciekawe....:crazy: I przez to remont Nadii pokoju utknął w miejscu bo brak finansów na resztę zakupów :crazy::crazy::crazy:

hejka,
co do tych przychodni to rzeczywiscie roznie to bywa, co miasto to inaczej...jedna trafi na super lekarza a inna nie, ale fakt faktem ze tych co sobie nfz chwala jest zdecydowanie mniej niz tych co narzekaja i tak tez zostanie dopoki cos sie w polsce nie zmieni...tam na gorze..:-p
ja uwielbiam usg i moze mi to lekarz codziennie robic...:tak: a dzisiaj bylo najlepiej na tym 4d, nasza malusia ma taki zadarty do gory nosek a moj maz mowi: juz wyglada tak jak ty! haha:-D

Ja pochwalic sie musze, ze kupilismy na juniora kolyske i lezaczek Do tego wczoraj nie moglam sie powstrzymac i nabylam przesliczna bluze dresowa. Co prawde bluza w rozmiarze 6-12m, ale kosztowala mnie 1euro, wiec nie zaluje ani troche;-)

elma wspólczuję, mam nadzieję ze kaska szybko dojdzie...

gratuluję udanych zakupów!!

aga ja tyle podostawałam tych maleńkich ciuszków, że masakra, a pozniej to nic więc lepiej ze masz dresik większy, a maluchy tak szybko rosną, że ani sie nie obejrzysz a już będzie za mały:-)

reklama
dziewczyny jak kupicie cos z internetu to wklejajcie linka do razu jesli jest taka mozliwosc! bo nie ma to jak sprawdzone rzeczy...hihi

Do góry