reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam dzięki za rady. Jestes wielka!

Nie ma się co sugerowac tym co pisze bo to wkońcu Twój wózek ale wydaje mi się że to bardziej znana marka od tego drugiego no i opnie ma bardzo dobre . Tylko zamiast fotelika xlandera bym wzieła maxi cosi jeśli np. dużo jeździsz autem . Bo wiadomo maxi cosi to jeden z lepszych fotelików na rynku pod wzgledem bezpieczeństwa.

reklama
Akaata Ola jeździła Bartatiną Classic, dla mnie super, zwłaszcza na miejskie drogi, świetnie się go prowadzi, dzidzia ma komfortowo no i cenowo wypada korzystnie. Teraz służy już trzeciemu maluszkowi, nigdy nic nie nawaliło.

Akaata Ola jeździła Bartatiną Classic, dla mnie super, zwłaszcza na miejskie drogi, świetnie się go prowadzi, dzidzia ma komfortowo no i cenowo wypada korzystnie. Teraz służy już trzeciemu maluszkowi, nigdy nic nie nawaliło.

no właśnie ktoś mi mówił (hmm tylko kto :confused:) że w miarę dobry wózek, no ale trzeba iść do sklepu i sie przymierzyć a nie tak ogladać w monitorku, bo znając mnie to wyjde ze sklepu z czymś całkiem innym, bo w rzeczywistości mi sie mogą niespodobać.

Ja nie znalazlam, a tez poszukiwalam, bo Bartatina wizualnie bardzo mi sie podoba i gdyby nie te nieszczesne kolka, chyba na ten wozio bym sie zdecydowala

ja juz kupiłam Bartatine, ale mam małe doswiadczenie jesli chodzi o wozki. chodzilismy po skllepach i wsrod innych ten wypadl najlepiej

Bez przesady, że męczarnia. Półtora roku jeździłam Bartatiną i prowadziło się super. Dopiero jak zamieniliśmy na wózek ze skrętnymi kólkami doceniłam tą wygodę.

reklama
Bez przesady, że męczarnia. Półtora roku jeździłam Bartatiną i prowadziło się super. Dopiero jak zamieniliśmy na wózek ze skrętnymi kólkami doceniłam tą wygodę.

Ja miałam taki od poczatku więc jak przejechałam się takim bez to dla mnie była męczarnia:-D Zresztą mój ma cała oś skręcana . Dwa ja mieszkałam koło centrum handlowego wiec i czesto bywałam nawet na spożywcze rzeczy tam szłam no więc mi się ta funkcja bardzo przydawała:tak:

Do góry