reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Laski szukam ekspresu ciśnieniowego do kawy, bo mój M. się naoglądał filmów o kawie i uparł się, że chce taki mieć, a mamy zwykły krupsa, który w Niemczech za grosze kupiłam.
Ekspres ma mieć to coś do spieniania piany i być dobry:-)
Który macie/polecacie?

w pracy mamy Jure i nie polecam... owszem ekspres generalnie super... wszystko fajnie ekstra, ale co jakiś czas ekspres musi iść do serwisu, bo nie wszystko z konserwacji i czyszczenia można zrobić samemu. ostatnio ekspres trafił do serwisu i stał tam ponad dwa tygodnie - efekt końcowy faktura na 538pln - to standard... no comments.
ale mam koleżankę, której kumpel pracuje w firmie z ekspresami a ona sama była swojego czasy barystką więc mogę ją podpytać... tylko, że jest w tym tyg na urlopie.

Elvie, buciki przesliczne! sama bym takie kupila, ale rozmiar nie moj, a widze ze innych nie ma:( a Ty sie boisz ze buty za male/duze beda jak tak przez nera kupujesz?

ja dzis cala galerie przeszla w poszukiwaniu jakichs fajnych bucikow na platformie, ale NIC kompletnie w tych sklepach nie ma:wściekła/y: w wiekszosci sklapow juz kozaki kroluja:szok:

znalazlam za to sklep z bielizna ktory nie tylko ma moj rozmiar cyckonosza, ale do tego cane jest 2 cyfrowa, a nie 3 tak jak zawsze! wiec korzystajac z okazji nabylam 3 coby mi na jakis czas starczylo:-D

Ja dzisiaj przypomnialam sobie jak "uwielbiam" kupowac buty. Poszlam poszukac jakis balerin takich ze skory, coby na teraz miec. Wybor duzy, z kokardka, bez, zamsz, skora, lakierowane, na obcasiku, plaskie... Niestety, po pytaniu o to, ktore sa w rozmiarze 40 panie rozkladaly rece... Na szczescie znalazlam w jednym sklepie odpowiedni rozmiar i ladny model, bo wscieklabym sie na calego. Najgorzej ze kiedys nosilam 39 i chyba po ciazy nogi mi urosly :wściekła/y:

dzieki - oglądałam własnie tego H2O

a co do rozmiaru butów to ja noszę 36 a niektórych firm 35 - jak szukałam butów do sluby to kobieta wysłala mnie do komunijnego - w efekcie miałam buty na zamówienie sprowadzane

Elvie- ja mam ciśnieniowy Krupsa, starszy model, ale to jest jego odpowiednik EA8050 - Automatyczne ekspresy ciśnieniowe - Krups Polska
I jestem z niego zadowolona. Dla mnie najważniejszy był młynek do kawy- nie chciałam na naboje, bo chce pić taką kawę, jaką lubię, a nie jaką sprzedają w nabojach i ten pojemnik, co się podłącza i spienia mleko do wszelkich kaw mlecznych. No i jest nieduży i 'ustawny'.

reklama
w lidlu od 18 piekne rajty i skarpet dzieciowe do rozmiaru 92

body dlugi i krotki rekaw do rozmiaru 104

ja mam kopyto 40, wysokie podbicie, wrodzona niechec do obcasow i odstajace kosci śródstopia po zabiegu łyzeczkowania :-) i to jest dopiero mankament do zakupu butów :-D

Ostatnia edycja:
Do góry