reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Oj tak nata zaoszczędzisz, W by mnie za 30 bluzek kupionych na raz dla Tosi na taczce wywiózł hahah :-D
Evie buty ładne a i torebka też :-) A co do "skury" niektórzy mają z polskim za pan brat :-D

Kici super namiot :-) wyobrażam sobie Pana Q w nim buszującego :-) hahah :-D

Ostatnia edycja:
reklama
to nie tak, że ja je na raz kupiłam - mniej więcej w tym samym czasie - ale przyszły na raz - bo część była z allegro. teraz ostatnia pralka się suszy - część juz mam poprasowane.

a tak z innej beczki - szukam dla Julki alladynek - nie rzuciły Wam się może w oczy

ja ostatnio też zaszalałam na ciucholandzie i za 32zł kupiłam 5 bluzeczek z dł rękawem, 3 z któtkim, dwie pary spodenek krótkich, jedne długie i dwie czapeczki a i piękną sukieneczkę letnią a wszystko z wieszaka to się nazywa promocja :-D

nata teściowa ostatnio kupiła Natalce alladynki chyba u nas na ryneczku
elvie buty śliczne ale torebki bym nie kupiła

Ostatnia edycja:
czy któraś z Was używa w domu - parowego mopa??
w domu nie mam, ale testowalam w pracy bo takie sprzedawalismy. Nie wiem jakie modele sa w PL dostepne, ale co wazne, by fajnie para z nich leciala, bo sa modele, ze para leci marnie, i takie nie zdaja egzaminu. Tak wiec jak masz mozliwosc przetestowania, to sprawdz wlasnie czy strumien jest taki dosyc potezny.....

reklama
moja mama używa parowego mopa i ja czasami od niej go podkradam bo jest super kupiła do kiedyś w Makro nazywa się bodajże h2o mop. polecam terakota po umyciu błyszczy się jak psu jajca hehe

Do góry