reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

katik powalila mnie cena tego nikona.Ale warta bo foty robi boskie.
aniam zapytaj o tego tanszego nikona bo kurcze az tyle kasy nie mozemy teraz przeznaczyc na aparat,ale gdyby nie dom w PL to napewno bym se go kupila.

reklama
Mamy takiego idiotenkamera w takim bądz razie Aparat Canon Powershot A1100 IS już od 610 zł - Ceneo.pl ,ale średnio jestem z niego zadowolona zamarzyly mi sie takie fajne fotki, takie tam typu rozmazane tlo wyrazna postac i takie tam, tylko ze ja ciemna z tego fotografowania jestem ja to tylko mam marzenia. Ale nawet dzisiaj z W gadalismy na temat aparatu nowego i myslim

no kochana, jak chcesz rozmazane tlo a wyrazny pierwszy plan to masz dwa wyjscia: najprostsza lustrzanka (taka z malym dziubkiem, jakas lekka... Wspomniany przeze mnie canon rebel bedzie wystarczajacy), albo musisz zdjecia obrobic w jakims programie graficznym...

N ie wiem gdzie to podpiąć, dlatego tutaj na zakupowym. Kto kupuje u nas w kraju niemiecką chemię? Kończy mi się proszek do prania i chciałabym kupić właśnie z niemiec. Co możecie polecić? Potrzebuję proszek do koloru

POLECAM ARIEL taki w fioletowym kartonie -stosuje go do wszystkiego

no kochana, jak chcesz rozmazane tlo a wyrazny pierwszy plan to masz dwa wyjscia: najprostsza lustrzanka (taka z malym dziubkiem, jakas lekka... Wspomniany przeze mnie canon rebel bedzie wystarczajacy), albo musisz zdjecia obrobic w jakims programie graficznym...

Musimy sie z W na wolnym dniu przejsc do fotografa takiego moglabym rzec rodzinnego, komunie, śluby, chrzty wszystko w naszej rodzinie uwiecznia i zapytac jaka by wlasnie lustrzanke dla przyglupów :-D polecał :-D :-D :-D

Idziemy w niedzielę na imprezę, taką nietypową. Jeden z kuzynów P. zbiera wszystkich swoich kuzynów (jest ich jeśli dobrze naliczyłam 10) i robi imprezę. Nie chcą słyszeć o żadnej składce na jedzenie i %, jedzenia też mamy nie brać. Z 4 z nich chcemy się w takim razie złożyć po 50zł na parę i kupić coś im, tylko nie mamy pomysłu. Co można im kupić? Poradźcie
Jeśli chodzi o lustrzankę to kolejny raz polecam nikony, siorka ma D5000. Fantastyczne zdjęcia, super jakość, ale trzeba coś kumać w tym temacie

Ostatnia edycja:
Maonka my od znajomych dostaliśmy coś takiego i mąż był zachywcony,moglibyście coś do tego dokupić bo jak rozumiem wyjdzie wam ok 500zł.
images

albo taką:

images

albo taką

w sumie możecie kupić taką i kilka w butelkach do napełnienia bo pewnie jak zaczniecie próbować to im wypijecie, hehe (bo u nas tak było ;)

reklama
Do góry