reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
No dobra... z innej beczki... jakiego macie operatora kom. i czy jesteście zadowolone, ja od lat Orange i trochę badziewną mają ofertę... więc jakieś podpowiedzi, u mnie może być nieco inaczej, bo robię tam za klienta biznesowego, ale chodzi mi o Wasze subiektywne opinie :-)
Ja mam orange, taryfę biznesową i jest beznadziejna, bo rachunki mam po 500zł, a wcześniej miałam Plusa i wychodził taniej, więc tylko czekam aż mi się abonament skończy i uciekam.
Ja dzwonię bardzo dużo i do różnych sieci.

ja mam ere i z tego co pamietam, to jak jeszcze pracowalam taryfe biznesowa mieli calkiem niezla. nie wiem jak jjest teraz po zmianie na T-Mobile:)

elvie a te alladynki z jakiego materialu sa? wlasnie alladynek dla malej szukalam, z tym ze do tesco nie mam zbytnio okazji jezdzic:/

marta - z fajnej bawełny. Mogę Ci dla Oli takie kupić i wysłać tylko napisz jaki rozmiar. Moja 12-18 sa na Lenę za duże, więc pojadę kupić takie 9-12mcy. Oni mają jakąś dziwną rozmiarówkę.
Alladynki są pakowane po 2szt. Jedne są jednokolorowe - ciepła czerwień a drugie w kwiaty - pomarańcz/czerwień. Zrobię fotę jutro i Ci wyślę MMS-a;-) Jak się zdecydujesz to kupię też dla Oli:-)

Elvie mogę też liczyć na zakupy - bo u nas w tesco nie ma - przesle Ci pieniazki.
wrzucisz fotki a na pw wysle Ci moj nr telefony jakbys mogla to wyslij memsa

Ostatnia edycja:
No dobra... z innej beczki... jakiego macie operatora kom. i czy jesteście zadowolone, ja od lat Orange i trochę badziewną mają ofertę... więc jakieś podpowiedzi, u mnie może być nieco inaczej, bo robię tam za klienta biznesowego, ale chodzi mi o Wasze subiektywne opinie :-)
zarówno prywatny jak i służbowy mam w t-mobile więc mogę Ci powiedzieć jaką mam ofertę od nich zarówno w tej i tej opcji.

T-mobile dla firm:
ja mam zwykły(stary) pakiet biznes za 230zł (netto) mam tyle kasy do zużycia plus 2000min wewnątrz firmy, 2000min pakiet poranny do tego mam paczke GPRS 20MB
inni pracownicy:
Taryfa Nowy PB Prestiż za 390 netto + sieć firmowa 2000, poranki 2000, pakiet bluconnect 50MB,
Taryfa Nowy PB 230 dla BlackBerry:
230zł do wykorzystania, pakiet BlackBerry Roaming 15MB, Pakiet Darmowa sieć firmowa 2000min, plus pakiet promo 750min,
Taryfa Nowy PB 230: 230 zł do wykorzystania + Darmowa sieć firmowa 2000min, pakiet blueconnect 50MB plus do tego pakiet promo 750min
Taryfa Nowy PB 120: 120zł + sieć firmowa 2000min plus pakiet promo 360min,

Mam tego masę, bo prawie każdy pracownik ma inny pakiet - wszystko w zależności od jego potrzeb, więc jakby co mogę podrzucić Ci tego więcej w T-mobile :-)

Ostatnia edycja:
Elvie to ja byla che na na te alladynki, rozm 9-12 chyba tych z F&F nosi. Jak cos to podaj mi numer konta to wieczorem jak bede oplaty robic to od razu Ci kaske wplace

reklama
Do góry