dziewczyny Elvie wyslala mi MMSa ze zdjeciami tych alladynek, prosila zebym wrzucila je tutaj ale nie moge kabla znalezc od telefonu...nie pamietam ktora z Was tez chciala fotke, jak cos dajcie mi znac to przesle Wam fotke, zaraz gosci bede miala i moge nie zdazyc znalezc tego kabla
reklama
marta - dzięki za pomoc!
Moje alladynki są na Lenkę za duże, one mają rozmiar 12-18 więc jadę dzisiaj kupić mniejsze, bo Lenka w nich pływa i raczej aż tyle nie przytyje do końca lata by w nich śmigać. Gdyby któraś z Was reflektowała to piszcie, 2szt. za 16zł. One są nowe, tylko metki oderwałam, bo były złączone a chciałam młodej przymierzyć.
Marcie kupię dla Oli i Lence mniejsze. Jakby jeszcze któraś się pisała to proszę mi SMSa wysłać;-)
Moje alladynki są na Lenkę za duże, one mają rozmiar 12-18 więc jadę dzisiaj kupić mniejsze, bo Lenka w nich pływa i raczej aż tyle nie przytyje do końca lata by w nich śmigać. Gdyby któraś z Was reflektowała to piszcie, 2szt. za 16zł. One są nowe, tylko metki oderwałam, bo były złączone a chciałam młodej przymierzyć.
Marcie kupię dla Oli i Lence mniejsze. Jakby jeszcze któraś się pisała to proszę mi SMSa wysłać;-)
ono tylko tak wygląda, tzn. no może jak ta pani to ja nie wyglądam, ale naprawdę więcej eksponuje niż faktycznie jest.
Po wywczasach foty wrzucę własne, jak nie zapomnę.
Ja CI przypomnę
e.salamandra
Mama pełną parą
nata 98, jeden moze byc wiekszy
Byłam w tesco, zakupy zrobiłam dla Oli, Margolci, Antosi i Lenki:-)
Antosia dostanie 2 pary alladynek
Margolcia - alladynki, do kompletu 3 bluzeczki i jeszcze jeden komplet (spodnie + bluzeczka z długim rękawem), aby miała w czym do żłobka chodzić;-)
Ola dostanie alladynki, 3 bluzeczki do kompletu, tuniczkę śliczną w takim stylu jak Helenka Gosienki miała jak u nich gościłam i do tego śliczny biało-turkusowy pajacyk:-)
Marta dostanie niespodziankę. Mam nadzieję, że jej się spodoba:-)
GRATIS dorzuciłam do wszystkich paczek pomarańczowe i zielone balony Oriflame;-)
Paczki spakowane, jak tylko mała mi zaśnie to biegnę na pocztę wysyłać.
Do Biedronki zagoniłam mamę i już dzwoniła, że kupiła Lence żabę 98:-)
Antosia dostanie 2 pary alladynek
Margolcia - alladynki, do kompletu 3 bluzeczki i jeszcze jeden komplet (spodnie + bluzeczka z długim rękawem), aby miała w czym do żłobka chodzić;-)
Ola dostanie alladynki, 3 bluzeczki do kompletu, tuniczkę śliczną w takim stylu jak Helenka Gosienki miała jak u nich gościłam i do tego śliczny biało-turkusowy pajacyk:-)
Marta dostanie niespodziankę. Mam nadzieję, że jej się spodoba:-)
GRATIS dorzuciłam do wszystkich paczek pomarańczowe i zielone balony Oriflame;-)
Paczki spakowane, jak tylko mała mi zaśnie to biegnę na pocztę wysyłać.
Do Biedronki zagoniłam mamę i już dzwoniła, że kupiła Lence żabę 98:-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
annaoj, ale Ty masz CO w to bikini wlozyc...
e.salamandra
Mama pełną parą
allegro się może schować przy kwietnióweczkach :-)
Mi nata rowniez zakupy i wysyłkę zdołała zrobić w przeciągu godziny od telefonu :-) Więc płaszczyki niebawem dostanę.
annaoj fiu fiu :-)
Mi nata rowniez zakupy i wysyłkę zdołała zrobić w przeciągu godziny od telefonu :-) Więc płaszczyki niebawem dostanę.
annaoj fiu fiu :-)
reklama
Podziel się: