reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dziewczyny Elvie wyslala mi MMSa ze zdjeciami tych alladynek, prosila zebym wrzucila je tutaj ale nie moge kabla znalezc od telefonu...nie pamietam ktora z Was tez chciala fotke, jak cos dajcie mi znac to przesle Wam fotke, zaraz gosci bede miala i moge nie zdazyc znalezc tego kabla

reklama
marta - dzięki za pomoc!

Moje alladynki są na Lenkę za duże, one mają rozmiar 12-18 więc jadę dzisiaj kupić mniejsze, bo Lenka w nich pływa i raczej aż tyle nie przytyje do końca lata by w nich śmigać. Gdyby któraś z Was reflektowała to piszcie, 2szt. za 16zł. One są nowe, tylko metki oderwałam, bo były złączone a chciałam młodej przymierzyć.
Marcie kupię dla Oli i Lence mniejsze. Jakby jeszcze któraś się pisała to proszę mi SMSa wysłać;-)

Byłam w tesco, zakupy zrobiłam dla Oli, Margolci, Antosi i Lenki:-)

Antosia dostanie 2 pary alladynek
Margolcia - alladynki, do kompletu 3 bluzeczki i jeszcze jeden komplet (spodnie + bluzeczka z długim rękawem), aby miała w czym do żłobka chodzić;-)
Ola dostanie alladynki, 3 bluzeczki do kompletu, tuniczkę śliczną w takim stylu jak Helenka Gosienki miała jak u nich gościłam i do tego śliczny biało-turkusowy pajacyk:-)
Marta dostanie niespodziankę. Mam nadzieję, że jej się spodoba:-)

GRATIS dorzuciłam do wszystkich paczek pomarańczowe i zielone balony Oriflame;-)

Paczki spakowane, jak tylko mała mi zaśnie to biegnę na pocztę wysyłać.

Do Biedronki zagoniłam mamę i już dzwoniła, że kupiła Lence żabę 98:-)

reklama
Do góry