reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a Sebi dostal od mojej siostry taki jezdzik na urodzinki:Jeździk drewniany Piesek GEPETTO Bum pies jest suuuper! dziec wniebowziety, nie rozstaje sie z nowa zabawka od 2 dni:p nawet juz nauczyl sie sam odpychac, tyle ze narazie tylko do tylu:p ale to nic, raczkowanie tez od tylowania zaczynal wiec i tego sie nauczy. Tak wiec jakby ktoras z Was nie wiedziala jeszcze co dziecku kupic, to ja goraco poleca!!
Piękny ten pies, cena równie fajna;-)

reklama
A ja wczoraj kupiłam ptasie mleczko Wedla pomarańczowe, promocja w Żabce za 9,98zł i zjadłam już całe opakowanie:zawstydzona/y:
Mimo to uważam, że waniliowe o niebo lepsze!!

Nata- wybór butków duży, ale dużo też zależy od kasy, jaką chcecie przeznaczyć. Z Kubą zaczynaliśmy od Ecco i Geoxów, potem mieliśmy dużo Bartków i też było OK. Aniam poleca Emele i mi się one podobają, w Deichmanie dostaniesz serię Elephanten. Do mnie najbardziej przemawiają butki Ecco, ale one są relatywnie drogie :-( Bartusiowi na dwór kupiłam trampeczki Coccodrillo i są fajne- lekkie i ładnie obelmują stópkę, ale nie uciskają :-) Mieliśmy jeszcze z Kubą sportowe Pumy- świetne są! Myślę, że na pewno coś znajdziecie!

u mnie w mieście wybór żaden

wczoraj kupilismy Julce buty - Bartka.
Zastanawia mnie tylko, czy nie za duże - Babeczka zmierzyła Julce nóżkę - niecałe 19 - więc buty 20 kupilismy - po konsultacjach z Panią

A ja wczoraj kupiłam ptasie mleczko Wedla pomarańczowe, promocja w Żabce za 9,98zł i zjadłam już całe opakowanie:zawstydzona/y:
Mimo to uważam, że waniliowe o niebo lepsze!!

he he widocznie trzeba było zjeść całe żeby się o tym przekonać

Nata to dobrze wam babka dobrała bo dziecięca rozmiarówka to 0.5 cm na numer czyli jak ma niecałe 19 to pewnie butki sa tak o 0.7 większe czyli tak jak być powinno :), jakbyś wzieła 19 to byś miała za miesiąc buty do zmiany , bo dziecko na styk też nie może mieć , noga musi mieć miejsce żeby rosnąc

a buciki kupilismy takie
71737-N38..jpg

reklama
Do góry