Piękny ten pies, cena równie fajna;-)a Sebi dostal od mojej siostry taki jezdzik na urodzinki:Jeździk drewniany Piesek GEPETTO Bum pies jest suuuper! dziec wniebowziety, nie rozstaje sie z nowa zabawka od 2 dninawet juz nauczyl sie sam odpychac, tyle ze narazie tylko do tylu
ale to nic, raczkowanie tez od tylowania zaczynal wiec i tego sie nauczy. Tak wiec jakby ktoras z Was nie wiedziala jeszcze co dziecku kupic, to ja goraco poleca!!
reklama
Nata- wybór butków duży, ale dużo też zależy od kasy, jaką chcecie przeznaczyć. Z Kubą zaczynaliśmy od Ecco i Geoxów, potem mieliśmy dużo Bartków i też było OK. Aniam poleca Emele i mi się one podobają, w Deichmanie dostaniesz serię Elephanten. Do mnie najbardziej przemawiają butki Ecco, ale one są relatywnie drogie :-( Bartusiowi na dwór kupiłam trampeczki Coccodrillo i są fajne- lekkie i ładnie obelmują stópkę, ale nie uciskają :-) Mieliśmy jeszcze z Kubą sportowe Pumy- świetne są! Myślę, że na pewno coś znajdziecie!
u mnie w mieście wybór żaden
wczoraj kupilismy Julce buty - Bartka.
Zastanawia mnie tylko, czy nie za duże - Babeczka zmierzyła Julce nóżkę - niecałe 19 - więc buty 20 kupilismy - po konsultacjach z Panią
A ja wczoraj kupiłam ptasie mleczko Wedla pomarańczowe, promocja w Żabce za 9,98zł i zjadłam już całe opakowanie
Mimo to uważam, że waniliowe o niebo lepsze!!
he he widocznie trzeba było zjeść całe żeby się o tym przekonać
Nata to dobrze wam babka dobrała bo dziecięca rozmiarówka to 0.5 cm na numer czyli jak ma niecałe 19 to pewnie butki sa tak o 0.7 większe czyli tak jak być powinno
może komuś się przyda bo sklep ma fajne rzeczy
Oferta: Już teraz zrób prezent Maluchowi na Wielkanoc i Dzień Dziecka! Tylko teraz za zakupy w sklepie z zabawkami LALALU.pl o wartości 100 zł zapłacisz 50 zł! - FastDeal.pl
Oferta: Już teraz zrób prezent Maluchowi na Wielkanoc i Dzień Dziecka! Tylko teraz za zakupy w sklepie z zabawkami LALALU.pl o wartości 100 zł zapłacisz 50 zł! - FastDeal.pl
Śliczne!!a buciki kupilismy takie
Zobacz załącznik 345037
reklama
Podziel się: