reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

LOOOOOOOOOODYYYYYYYYYYYYY!!!! Lody biją na głowę WSZYSTKO!!!! A z tego, co pamiętam Ty jesteś fanką Grykanów :-) ja też... możemy je zagryźć ptasim mleczkiem :-)

ehh i kawa z pianką :-p:-p:-p

PIęknie Adaś będzie na roczeka wygladał .

Elvie - super kiecki .

Ja dziś w tarasach byłam kupiłam małemu crocsy - na allegro kosztują więcej niż w sklepach :szok:
Crocs Mcqueen NOWOŚĆ 10/11 (1533478609) - Aukcje internetowe Allegro
sobie kalosze w daichmanie , małżowi japonki .
I stwierdzam jedno centra handlowe szczególnie w weekendy mnie męczą z przyjemnościa wróciłam do swojej ciszy:-D:-D

reklama
Aniam te crocsy to z deichmana? Jeśli tak to przebitka 300% na allegro, hehe.

Dziewczyny napisała do mnie ta Pani od jeździka, jest do 20tej na aukcji. Tylko jeśli któraś będzie zainteresowana to niech napisze może tu abyście nie licytowały jednocześnie bo może za 70-80zł kupicie. Pamiętajcie,że wszystkie te jeździki 6w1 są do samodzielnego montażu.
BUDDY QUAD JEŹDZIK PCHACZ 6 W 1 (1536018052) - Aukcje internetowe Allegro

Aniam te crocsy to z deichmana? Jeśli tak to przebitka 300% na allegro, hehe.

Dziewczyny napisała do mnie ta Pani od jeździka, jest do 20tej na aukcji. Tylko jeśli któraś będzie zainteresowana to niech napisze może tu abyście nie licytowały jednocześnie bo może za 70-80zł kupicie. Pamiętajcie,że wszystkie te jeździki 6w1 są do samodzielnego montażu.
BUDDY QUAD JEŹDZIK PCHACZ 6 W 1 (1536018052) - Aukcje internetowe Allegro

Nie kupiłam mu orginalne crocsa dlatego taka cena te z daichmana lipne strasznie , ta pianka straszna

My buciki kupiliśmy elephantena. Myślałam, że uda się bez dziecka coś zakupić, ale całe szczęście w jednym ze sklepów sprzedawczyni odradziła. Jak stawiliśmy się w sklepie z dzieckiem okazało się, że Adaś ma bardzo wysokie podbicie i mało które butki da się radę jemu na nóżkę włożyć. Ale to jakieś dwa tygodnie temu.

W piątek z Grzegorzem zrobiliśmy nalot na centrum handlowe. Postanowiłam, że z okazji urodzin należy mi się trochę ciuchów nowych, zważywszy że już nie miałam w czym chodzić. Wszystko albo za małe (sprzed ciąży) albo za duże (kupione w ciąży albo zaraz po). Więc zakupiłam:
klasyczne jeansy-ciemne rozszerzane, bez udziwnień, takie zwykłe
sukienkę w kwiaty
długi sweter
koszulkę
koszulę w kratę

i wydałam kupe kasy, że aż mam wyrzuty sumienia

Elvie ta druga sukienka boska....ja raczej w sukienkach nie chodze ale ta mi bardzo przypadla do gustu.sliczna:)

sospetossa-ja mam zawsze takie wyrzuty po zakupach dla siebie...

aniam, marta - dziękuję;-) Na żywo są jeszcze piękniejsze, a ta nude ma super materiał.

sospettosa - dawaj zdjęcia, my lubimy oglądać i podziwiać:-) i precz z wyrzutami, Tobie się też coś od życia należy!!

My dzisiaj fajną czapkę F&F Lenie kupiliśmy, niby 6-9mcy a za duża, ale i tak śliczna - czerwony kaszkiet z daszkiem. Tatuś wybierał:-D No i w tesco bardzo dobre gatunkowo bodziaki F&F są w promocji 2 w cenie 1, więc nabyłam dwa z krótkim rękawkiem, po 7,50/szt.

a ja ostatnio zrobiłam zakupy w ciucheksie internetowym... wydałam 82 zł a kupiłam:
rozpinany sweterek niebieski (jakaś firmówka, ale nie pamiętam co)
dwie bluzeczki efekt dwóch warst z koszulami (jedna Marks&Spencer, druga NEXT)
spodnie eleganckie takie do kolan prążkowane zamszowate (też firmówka, ale nie pamiętam co)
spodnie sportowe materiałowe 3/4 NOWE z metką - NEXT

Jestem strasznie z tego zadowolona :-)

reklama
Kici TY mi napisz jaki mam Ci konkretnie rozmiar tych butów kupic ale nie jaką młody ma nózkę :)

eeee no wychodzi mi że 19, albo 20 :eek: niby ma stópkę 11,5-12cm mierzone podczas wierzgania i krzyków buciki należy dopierać od 0,6 do 1,2 większe więc myślę, że może jednak 20 ?? bo ma 12,5cm wkładkę. Ale zagmatwałam... aniam Ty masz doświadczenie z Szymkiem to mi doradź proszę :-)

Do góry