Kittek, do poczatek. caly czas siedze i wklepuje nowe artykuly. na ubrania czekam z odpowiedzia jeszcze od jednego prducenta, ale moze beda w bardzo podobnym stylu. duzo bielizny nam wisi jeszcze, z tym ze z czasem czasami ciezko przy Olci. jesli chodzi o przesylke to wysylam poczta. zalezy od wagi ale od 5 zł tak do 15zl . nie robimy wg jakiejs gornej stawki, bo jesli cos jest lekkiego to zawsze taniej wyjdzie:-) hehe wage tez mamy
reklama
Nom ja właśnie zamówiłam,ale krok 3 mi się nie wyświetla i wyskakuje takie info:
Najbardziej prawdopodobne przyczyny:
Powodzenia!
- Trwa konserwacja witryny sieci Web.
- Witryna sieci Web zawiera błąd programistyczny.
Powodzenia!
Nom ja właśnie zamówiłam,ale krok 3 mi się nie wyświetla i wyskakuje takie info:
ale mi się nie spieszy więc spokojnie. Chętnie przejrzę więcej zdjęć
- Trwa konserwacja witryny sieci Web.
- Witryna sieci Web zawiera błąd programistyczny.
Powodzenia!
K włąsnie sprawdza o co moze chodzic. zaraz to wyjasnimy :-)
annaoj-jakbys byla tak dobra to ja tez chcialabym jakies leginsy dla Olki, dla nas moga byc nawet i biale rozm 74, jakby byly jakies ladne bluzeczki czy tuniczki albo dresik niedrogi i cos wpadloby Ci w oko to tez bym dla malej poprosila, rozm ten sam byloby suuuuper jakby sie udalo
beti1982
III'2008 i IV'2010
Daga, oby interes szybko sie rozkręcił...
Co do pampków to w Auchan są po 39,98
A i macie jakieś propozycje na pierwszy rok dla chłopca? Co byście dały a mamy co by chciały otrzymać dla swoich małych mężczyzn?
Ja kupiłam Justce sukienkę na roczek
Co do pampków to w Auchan są po 39,98
A i macie jakieś propozycje na pierwszy rok dla chłopca? Co byście dały a mamy co by chciały otrzymać dla swoich małych mężczyzn?
Ja kupiłam Justce sukienkę na roczek
i ja sie podlaczam pod to pytanie
to ja też ja też
jak mogę to listę podam później - muszę zrobić mały remanent w komodzie Julki
Ostatnia edycja:
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
SZANOWNE KWIETNIÓWKI!!!!
pragnę Was zaprosić na szoping do siebie
sklep juz ruszyl, jednak wciaz pracujemy nad asortymentem, dostawcami etc.
w razie jakis pytań - walcie jak w dym :-)
www.lenetpro.pl
pozdrawiamy
pani i pan M :-)
Dagosłąwa- świetne ciuchy
zycze satysfakcji z prowadzenia biznesu
moi znajomi kokosy zbili na sklepie internetowym : o takim- MEGAPLANETA.PL SKLEP DLA DZIECI, AGD, ELEKTRONIKA
Podziel się: