reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek, do poczatek. caly czas siedze i wklepuje nowe artykuly. na ubrania czekam z odpowiedzia jeszcze od jednego prducenta, ale moze beda w bardzo podobnym stylu. duzo bielizny nam wisi jeszcze, z tym ze z czasem czasami ciezko przy Olci. jesli chodzi o przesylke to wysylam poczta. zalezy od wagi ale od 5 zł tak do 15zl . nie robimy wg jakiejs gornej stawki, bo jesli cos jest lekkiego to zawsze taniej wyjdzie:-) hehe wage tez mamy :-D

reklama
Nom ja właśnie zamówiłam,ale krok 3 mi się nie wyświetla i wyskakuje takie info:
Najbardziej prawdopodobne przyczyny:

• Trwa konserwacja witryny sieci Web.
  • Witryna sieci Web zawiera błąd programistyczny.
ale mi się nie spieszy więc spokojnie. Chętnie przejrzę więcej zdjęć :)

Powodzenia!

Nom ja właśnie zamówiłam,ale krok 3 mi się nie wyświetla i wyskakuje takie info:
Najbardziej prawdopodobne przyczyny:

• Trwa konserwacja witryny sieci Web.
  • Witryna sieci Web zawiera błąd programistyczny.
ale mi się nie spieszy więc spokojnie. Chętnie przejrzę więcej zdjęć :)

Powodzenia!

K włąsnie sprawdza o co moze chodzic. zaraz to wyjasnimy :-)

annaoj-jakbys byla tak dobra to ja tez chcialabym jakies leginsy dla Olki, dla nas moga byc nawet i biale:) rozm 74, jakby byly jakies ladne bluzeczki czy tuniczki albo dresik niedrogi i cos wpadloby Ci w oko to tez bym dla malej poprosila, rozm ten sam:) byloby suuuuper jakby sie udalo:)

Daga, oby interes szybko sie rozkręcił...

Co do pampków to w Auchan są po 39,98:tak:

A i macie jakieś propozycje na pierwszy rok dla chłopca? Co byście dały a mamy co by chciały otrzymać dla swoich małych mężczyzn?

Ja kupiłam Justce sukienkę na roczek:-p
1409480417.jpg a podobała mi się ta z h&m1418457923_1.jpgale te ceny:szok:

jak coś to mam zestaw do sprzedania w rozmiarze 86 1298487026.jpg z bucikami i opaską:-)

reklama
Do góry