reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
nata my mamy Roemer King Plus i jak do tej pory jesteśmy zadowoleni a używamy go od grudnia z czystym sumieniem mogę polecić

onka dzięki w poniedziałek pędzę do Lidla po skarpetki

Nata- Romera z czystym sumieniem mogę polecić- Kuba miał, Bartek jeździ, dziecku było wygodnie, tapicerka w zasadzie nie jest zniszczona, no i fotelik dobrze wychodzi w testach.

Co do spacerówki, to Maclaren ma lekkie- takie podróżne- ponoć są OK, chociaż ja nie jestem zwolenniczką takich systemów (ale ja jeżdżę dużo po Wro a tu zarówno drogi, jak i chodniki pozostawiają wiele do życzenia)... Odradzam kupowanie tanich i lekkich 'parasolek' marketowych.

Kitek, o co chodzi z tym napinanaczem pasow? my tez na etapie fotelikowym jestesmy, chociaz Sebzdzisłam jeszcze nie siedzi wiec narazie kupowac nie bedziemy, ale rozgladac sie mozna, nie? ;p

reklama
Kitek, o co chodzi z tym napinanaczem pasow? my tez na etapie fotelikowym jestesmy, chociaz Sebzdzisłam jeszcze nie siedzi wiec narazie kupowac nie bedziemy, ale rozgladac sie mozna, nie? ;p

pewnie maja taki obciąznik w środku jak pasy samochodowe i przy hamowaniu się napinają jak te w aucie .
W sumie dobra myśl , bo jak gadałam kiedyś z panem w sklepie to mi mówił że przy wypadkach zdarza się że mimo super fotelika dzieciaki wypadają z niego górą , szczególnie ma to miejsce gdy sa dzieci ubrane w kurtki które są śliskie , pasy nie są odpowiednio napiete , aby temu zapobiec ( oczywiście najlepiej nie mieć wypadków ) można nabyć taki specjalny klips który spina dodatkowo pasy u góry .

Do góry