reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ehhh u nas właśnie na tapete wszedł temat prezentów świątecznych dla chłopaków...
Dla J. postanowiliśmy kupić meeega zestaw ciastoliny (http://allegro.pl/ciastolina-play-doh-24-tuby-mega-paka-24-kolory-i1318234316.html) ...znaczy tub - 24 kolory - już widzę kwik radości bo po porzednich kolorach został jeden...szary -> efekt mieszania różnych kolorów i z tego niestety juz nic się nie da zrobić :-( a drugi prezent to tablica magnetyczna z możliwością pisania kredą... coś w tym stylu bo jeszcze nie wiem dokładnie która (SIMBA Magnetyczna TABLICA W WALIZCE + Akcesoria (1285286872) - Aukcje internetowe Allegro
A dla M. garnuszek na klocuszek... i nie wiem co (chodzi o prezenty na mikołaja i boze narodzenie)

Od dziadków J. dostanie domino edukacyjne (z obrazkami i liczbami) a od mojej mamy dostaną ciuszki :-) od chrzestnych nie mam pojecia...

reklama
ehhh u nas właśnie na tapete wszedł temat prezentów świątecznych dla chłopaków...
Dla J. postanowiliśmy kupić meeega zestaw ciastoliny (CIASTOLINA PLAY-DOH 24 TUBY MEGA PAKA 24 KOLORY (1318234316) - Aukcje internetowe Allegro) ...znaczy tub - 24 kolory - już widzę kwik radości bo po porzednich kolorach został jeden...szary -> efekt mieszania różnych kolorów i z tego niestety juz nic się nie da zrobić :-( a drugi prezent to tablica magnetyczna z możliwością pisania kredą... coś w tym stylu bo jeszcze nie wiem dokładnie która (SIMBA Magnetyczna TABLICA W WALIZCE + Akcesoria (1285286872) - Aukcje internetowe Allegro
A dla M. garnuszek na klocuszek... i nie wiem co (chodzi o prezenty na mikołaja i boze narodzenie)

Od dziadków J. dostanie domino edukacyjne (z obrazkami i liczbami) a od mojej mamy dostaną ciuszki :-) od chrzestnych nie mam pojecia...

Agnieszka jeśli masz miejsce to polecam tablice z ikea , to już taka rzecz na lata , mozna pisac kredą , pisakami i można podwiesić rolke papieru i pisac na nim a potem odrywać , SZymek ma i bardzo ją lubi mimo że narazie tylko marze na niej kredami
IKEA ZESTAW SZTALUGA TABLICA PAPIER PISAKI KREDA (1311639902) - Aukcje internetowe Allegro
jak napisali zreszta w aukcji mozna ją złozyć i schowac np. pod łóżko czy wstawić za jakiś mebel

Aniam dzięki ;-)
Zdecydowaliśmy w końcu sie na taką TABLICA DWUSTRONNA MAGNETYCZNA i KREDOWA + MAGNESY (1318486873) - Aukcje internetowe Allegro
a z literkami bo J. uwielbia układać literki i cyferki :tak: a jest i na mazak i na krędę i można kartkę zaczepić więc myśłę że się super sprawdzi :tak:

Ta też bardzo fajna mi się wydaje wogóle lepsza taka duża od tej malutkiej , bo tu ten stelaz itp ( taka bardziej dorosła he he ) a taką mała to jak ze wszystkim dziecko się pobawi i bedzie leżała gdzieś w kącie .
Ja magnesy z ikea mam na lodówce i SZymek sobie w kuchni układa jak ja np coś robie . Mozna dziecie na chwilke zająć :)

magnesy na lodówce też mamy ale tam służą do czegoś innego ;-)
a tą pierwsza to wstawiłam tylko poglądowo bo jeszcze szukałam no i znalazlam tą na którą się zdecydowaliśmy.

wronia sliczne te kozaczki
katik jakiego szczeniaczka? bo moja mama mi przywiozla dla malej takiego smiesznego malutkiego co chodzi i szczeka i oczy mu sie swieca (chinski) mala ma szal jak go widzi i od razu za nim raczkuje i go wywala...

reklama
Do góry