reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

super akaatka, dzieki bardzo :tak:

Katik - karton może Ci się nie zmieścić, ale jak wypakujesz elementy to śmiało się wszystko zmieści - blat ma średnicę jakiś 35cm, nogi około 30cm - nie mirzyłam, tak na oko.
no to zadowalajaca mnie informacja:tak:

wlasnie dzwonilam do ojca - juz sie ubiera i szoruje do Biedronki heheheheh:-D
Aga, masz racje...tak zrobie jak piszesz...po co go jeszcze w wierceniu wyreczac...
Katik, bossska jestes :-)
wiem:-D:-D:-D:-D

reklama
qrcze Aniez Hania niby taka drobna wazy 13 kg ma 2,5 i nosi 104 moze jest wysoka? nie wiem bo za bardzo porównania nie mam

Po prostu ją zmierz :) Kuba waży 16 kilo a mierzy 106 cm :))) ale niektóre ciuszki na 104 są za małe a inne za duże... bo producenci w nosie mają rozmiarówkę. Mam też inny problem- on jest chudziutki i jak cich na długości jest OK to Kubulek w nim pływa... no ręce opadają.

reklama
Mój Janek ma ciut ponad 16 kg. Jak go mierzyłam to ma gdzieś 99 cm. Ubranka 98 ma praktycznie za małe (szczególnie spodnie) a 104 za duże :szok: z doopy mu dosłownie spadają... Bluzki już tylko 104 mu ubieram bo 98 ma przykrótkawe. Na długość 104 ma albo o 5 cm za duże (i to rozumiem) albo ok 10 cm za duże (i tu juz nie rozumiem :-p) No i też wszyscy myślą ze 4 lata ma... coś te dzieci widzę wszystkie wielkie jak na swój wiek

Do góry