reklama
kurcze a ja wrócę do tematu pralki, czy któras ma może whirlpoola? już nie mówię o ładowanej od góry ale w ogóle? jakieś opinie?
ja mam whirpoola, ładowaną od góry. Jestem z niej zadowowlona, ale moja ma juz 11 lat. Jednak do tej pory sie nie zepsuła. W zeszlym roku tylko T. musial jakies amortyzatory podrasowac czy cus, bo cos waliło, no ale po tylu latach to chyba ma prawo szwankowac;-)
i znowu zaszalałam - weszłam tylko na chwilkę do Biedronki (byłam po południu, ale nie było, zresztą nie szukałam bo nie wiedziałam) więc chodzę sobie między regałami oglądam jakieś duperele, a tam "Centrum zabaw edukacyjnych" taki stolik z figurami do wciskania, z jakimś pokrętełkiem, z melodyjką z takim czymś z kuleczkami - jednym słowem coś fajnego - wiem że nie na teraz ale zanim się obejrze to już będzie na JUŻ. Więc kupiłam - za jedyne 39,99 - takie stoliki fisher są po 250zł - więc warto.
Kupiłam także magiczną tablicę do rysowania - na bardzo nie na teraz, ale co tam jak już się rozkręciłam to też powędrowało do kasy
Nawet nie wiedziałam, że w biedronce takie fajne rzeczy dla maluszków można znaleźć - a dla dzieci w wieku szkolnym czy przedszkolnym, bardzo fajne piórniki, opakowania na kanapki, czy kredki w puszkach disney - z kubusiem puchatkiem, z księżniczkami, spider manem itp - wszystko bardzo fajnie wykonane i za grosze - komplet kredek w puszcze z kubusiem (12sztuk) 3,99
dobrze wiedziec o tych kredkach bo musze młodemu nabyć .
Bo swiecowe skubany zjada
dobrze wiedziec o tych kredkach bo musze młodemu nabyć .
Bo swiecowe skubany zjada
Weronika łamała i zdziearała z nich papierki, a matka dostawała..........q....y...:-)
U nas pampersy zdaja egzamin. Zakladamy Natalce czysta pieluche po kapieli, czyli kolo 19:30-20 i zmieniam jej dopiero rano kolo 9. Pielucha jest ciezka, ze szybe mozna nia wybic, ale nic nie przecieka.
u nas tak samo
U nas tylko butelka Aventu- inne kłują w paszczę
Co ciekawe- smoczek NUKa
a u nas TT dobra i Aventu ale woli TT
i znowu zaszalałam - weszłam tylko na chwilkę do Biedronki (byłam po południu, ale nie było, zresztą nie szukałam bo nie wiedziałam) więc chodzę sobie między regałami oglądam jakieś duperele, a tam "Centrum zabaw edukacyjnych" taki stolik z figurami do wciskania, z jakimś pokrętełkiem, z melodyjką z takim czymś z kuleczkami - jednym słowem coś fajnego - wiem że nie na teraz ale zanim się obejrze to już będzie na JUŻ. Więc kupiłam - za jedyne 39,99 - takie stoliki fisher są po 250zł - więc warto.
Kupiłam także magiczną tablicę do rysowania - na bardzo nie na teraz, ale co tam jak już się rozkręciłam to też powędrowało do kasy
Nawet nie wiedziałam, że w biedronce takie fajne rzeczy dla maluszków można znaleźć - a dla dzieci w wieku szkolnym czy przedszkolnym, bardzo fajne piórniki, opakowania na kanapki, czy kredki w puszkach disney - z kubusiem puchatkiem, z księżniczkami, spider manem itp - wszystko bardzo fajnie wykonane i za grosze - komplet kredek w puszcze z kubusiem (12sztuk) 3,99
też to kupiłam ale jakieś 2 tygonie temu :-)
tak piszecie o tych swoich zakupach, a ja też się pochwalę, że zrobiłam dziś zakup godny matki polki...kupiłam sobie....uwaga, uwaga....wiertarkę udarową, hehe. ..
bo się od dwóch miesięcy nie mogę doprosić żeby mi mój szanowny M obraz powiesił i lusterko i wieszak i jeszcze parę innych rzeczy ...bo wymówka jest - nie ma wiertarki...a jak mówię kup, to po co, przecież brat ma to pożyczy...i tak pożycza od dwóch mcy ...więc się dzisiaj wq...m i zakup zrobiłam...M nic nie wie, już się nie mogę doczekać jak karpia strzeli jak wróci z pracy, a tu obrazek wisi, lusterko wisi i wieszak też wisi, hehe...
brawo dla tej pani
a wiesz jaki masz model?ja mam whirpoola, ładowaną od góry. Jestem z niej zadowowlona, ale moja ma juz 11 lat. Jednak do tej pory sie nie zepsuła. W zeszlym roku tylko T. musial jakies amortyzatory podrasowac czy cus, bo cos waliło, no ale po tylu latach to chyba ma prawo szwankowac;-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja mam zwyklego whirpoola i jestem zadowolona... jak co to podam model...moja jest sprzed ok 4 latkurcze a ja wrócę do tematu pralki, czy któras ma może whirlpoola? już nie mówię o ładowanej od góry ale w ogóle? jakieś opinie?
u nas tak samo
a u nas TT dobra i Aventu ale woli TT
też to kupiłam ale jakieś 2 tygonie temu :-)
brawo dla tej pani Zobacz załącznik 272976
a wiesz jaki masz model?
awg 681
Katik
...jestem mamą...
Nata, a ten stolik edukacyjny to jakis duzy jest?
Jakbym kupila to wejdzie mi potem w walizke i do samolotu?????
awg 681
niech Pan Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi dobra kobito ;-):-)
Nata, a ten stolik edukacyjny to jakis duzy jest?
Jakbym kupila to wejdzie mi potem w walizke i do samolotu?????
jak na moje oko to pudełko ma wymiary 40x40cm
reklama
Podziel się: