reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

kurcze a ja wrócę do tematu pralki, czy któras ma może whirlpoola? już nie mówię o ładowanej od góry ale w ogóle? jakieś opinie?

reklama
kurcze a ja wrócę do tematu pralki, czy któras ma może whirlpoola? już nie mówię o ładowanej od góry ale w ogóle? jakieś opinie?

ja mam whirpoola, ładowaną od góry. Jestem z niej zadowowlona, ale moja ma juz 11 lat. Jednak do tej pory sie nie zepsuła. W zeszlym roku tylko T. musial jakies amortyzatory podrasowac czy cus, bo cos waliło, no ale po tylu latach to chyba ma prawo szwankowac;-)

i znowu zaszalałam - weszłam tylko na chwilkę do Biedronki (byłam po południu, ale nie było, zresztą nie szukałam bo nie wiedziałam) więc chodzę sobie między regałami oglądam jakieś duperele, a tam "Centrum zabaw edukacyjnych" taki stolik z figurami do wciskania, z jakimś pokrętełkiem, z melodyjką z takim czymś z kuleczkami - jednym słowem coś fajnego - wiem że nie na teraz ale zanim się obejrze to już będzie na JUŻ. Więc kupiłam - za jedyne 39,99 - takie stoliki fisher są po 250zł - więc warto.

Kupiłam także magiczną tablicę do rysowania - na bardzo nie na teraz, ale co tam jak już się rozkręciłam to też powędrowało do kasy

Nawet nie wiedziałam, że w biedronce takie fajne rzeczy dla maluszków można znaleźć - a dla dzieci w wieku szkolnym czy przedszkolnym, bardzo fajne piórniki, opakowania na kanapki, czy kredki w puszkach disney - z kubusiem puchatkiem, z księżniczkami, spider manem itp - wszystko bardzo fajnie wykonane i za grosze - komplet kredek w puszcze z kubusiem (12sztuk) 3,99

dobrze wiedziec o tych kredkach bo musze młodemu nabyć .
Bo swiecowe skubany zjada

U nas pampersy zdaja egzamin. Zakladamy Natalce czysta pieluche po kapieli, czyli kolo 19:30-20 i zmieniam jej dopiero rano kolo 9. Pielucha jest ciezka, ze szybe mozna nia wybic, ale nic nie przecieka.

u nas tak samo

U nas tylko butelka Aventu- inne kłują w paszczę :tak:
Co ciekawe- smoczek NUKa :sorry:

a u nas TT dobra i Aventu ale woli TT

i znowu zaszalałam - weszłam tylko na chwilkę do Biedronki (byłam po południu, ale nie było, zresztą nie szukałam bo nie wiedziałam) więc chodzę sobie między regałami oglądam jakieś duperele, a tam "Centrum zabaw edukacyjnych" taki stolik z figurami do wciskania, z jakimś pokrętełkiem, z melodyjką z takim czymś z kuleczkami - jednym słowem coś fajnego - wiem że nie na teraz ale zanim się obejrze to już będzie na JUŻ. Więc kupiłam - za jedyne 39,99 - takie stoliki fisher są po 250zł - więc warto.

Kupiłam także magiczną tablicę do rysowania - na bardzo nie na teraz, ale co tam jak już się rozkręciłam to też powędrowało do kasy

Nawet nie wiedziałam, że w biedronce takie fajne rzeczy dla maluszków można znaleźć - a dla dzieci w wieku szkolnym czy przedszkolnym, bardzo fajne piórniki, opakowania na kanapki, czy kredki w puszkach disney - z kubusiem puchatkiem, z księżniczkami, spider manem itp - wszystko bardzo fajnie wykonane i za grosze - komplet kredek w puszcze z kubusiem (12sztuk) 3,99

też to kupiłam ale jakieś 2 tygonie temu :-)

tak piszecie o tych swoich zakupach, a ja też się pochwalę, że zrobiłam dziś zakup godny matki polki...kupiłam sobie....uwaga, uwaga....wiertarkę udarową, hehe:tak::tak:. ..
bo się od dwóch miesięcy nie mogę doprosić żeby mi mój szanowny M obraz powiesił i lusterko i wieszak i jeszcze parę innych rzeczy :wściekła/y:...bo wymówka jest - nie ma wiertarki...a jak mówię kup, to po co, przecież brat ma to pożyczy...i tak pożycza od dwóch mcy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...więc się dzisiaj wq...m i zakup zrobiłam...M nic nie wie, już się nie mogę doczekać jak karpia strzeli jak wróci z pracy, a tu obrazek wisi, lusterko wisi i wieszak też wisi, hehe...

brawo dla tej pani DZIECI TERZAZ KLASK&.gif

ja mam whirpoola, ładowaną od góry. Jestem z niej zadowowlona, ale moja ma juz 11 lat. Jednak do tej pory sie nie zepsuła. W zeszlym roku tylko T. musial jakies amortyzatory podrasowac czy cus, bo cos waliło, no ale po tylu latach to chyba ma prawo szwankowac;-)
a wiesz jaki masz model?

Nata, a ten stolik edukacyjny to jakis duzy jest?
Jakbym kupila to wejdzie mi potem w walizke i do samolotu?????

reklama
Do góry