reklama
i znowu zaszalałam - weszłam tylko na chwilkę do Biedronki (byłam po południu, ale nie było, zresztą nie szukałam bo nie wiedziałam) więc chodzę sobie między regałami oglądam jakieś duperele, a tam "Centrum zabaw edukacyjnych" taki stolik z figurami do wciskania, z jakimś pokrętełkiem, z melodyjką z takim czymś z kuleczkami - jednym słowem coś fajnego - wiem że nie na teraz ale zanim się obejrze to już będzie na JUŻ. Więc kupiłam - za jedyne 39,99 - takie stoliki fisher są po 250zł - więc warto.
Kupiłam także magiczną tablicę do rysowania - na bardzo nie na teraz, ale co tam jak już się rozkręciłam to też powędrowało do kasy
Nawet nie wiedziałam, że w biedronce takie fajne rzeczy dla maluszków można znaleźć - a dla dzieci w wieku szkolnym czy przedszkolnym, bardzo fajne piórniki, opakowania na kanapki, czy kredki w puszkach disney - z kubusiem puchatkiem, z księżniczkami, spider manem itp - wszystko bardzo fajnie wykonane i za grosze - komplet kredek w puszcze z kubusiem (12sztuk) 3,99
Kupiłam także magiczną tablicę do rysowania - na bardzo nie na teraz, ale co tam jak już się rozkręciłam to też powędrowało do kasy
Nawet nie wiedziałam, że w biedronce takie fajne rzeczy dla maluszków można znaleźć - a dla dzieci w wieku szkolnym czy przedszkolnym, bardzo fajne piórniki, opakowania na kanapki, czy kredki w puszkach disney - z kubusiem puchatkiem, z księżniczkami, spider manem itp - wszystko bardzo fajnie wykonane i za grosze - komplet kredek w puszcze z kubusiem (12sztuk) 3,99
nie mam buteliki do porównania, ale nie sądzę aby brawn pasowały do innych butelek - butelka brawna jest o tyle fajna, że ma system odpowietrzający, zapobiegający kolkom (nas ominęły - nie wiem czy ze względu na butelkę czy poprostu taka karma), wygląda to jak taka rura w środku w butli - oczywiście można ją wyjąćCzy smoczek lovi czy dr browna pasuje do butelki avent? Mozna kupic same smoczki zamiast kupowac cale butelki?
nam też pampek starcza od 20 do 8. Bite 12 h, jak w opisie na opakowaniu :-) Już nie pamiętam kiedy ostatnio coś przeciekło.
I moje małe zakupy:
*ex GEORGE* PUCHATKOWE Body 7 szt DISNEY * 80 (1163358166) - Aukcje internetowe Allegro
*MINOTI* Bluzeczka i Ogrodniczki z Dinem s* 74/80 (1171473483) - Aukcje internetowe Allegro
a to body to jedno tyle kosztuje, czy komplet...bo co dla tego allegrowicza znaczy sztuka ?
Proponuję dokonać zakupu i powiedzieć ze jak mamusia chce to niech mamusia odda za kojec:-)
Głupio Jej będzie odmówić skoro tak się deklarowała a ty będziesz maiała taki jaki Ci się podoba
hehe, myślałam że napiszesz "jak mamusia chce to niech mamusia wypróbuje"
ja dzisiaj w biedronce kupiłam śliczne podkłady do jedzenia dla Julci - śliczne z Kubusiem Puchatkiem za jedyne 1,69zł za sztukę - wiem, że to za wcześnie ale już będę miała
ja też kupiłam ale z Hannah Montaną i jako podkład do lepienia z plasteliny...słowem - dla starszej :-)
U nas tylko butelka Aventu- inne kłują w paszczę
Co ciekawe- smoczek NUKa
u mnie ten sam zestaw...
A ja dziś odebrałam takie nosidełko MIĘKKIE NOSIDEŁKO z kapturem 3-24mc, do 20kg (1182251607) - Aukcje internetowe Allegro. Po pierwszych próbach z młodszą i starszą jest spoko - i wygodnie nam i nóżki odpowiednio ułożone. Wreszcie bezstresowo będę schodzić z tego mego 3 piętra
fajne, fajne...
podoba mi się...
tak piszecie o tych swoich zakupach, a ja też się pochwalę, że zrobiłam dziś zakup godny matki polki...kupiłam sobie....uwaga, uwaga....wiertarkę udarową, hehe. ..
bo się od dwóch miesięcy nie mogę doprosić żeby mi mój szanowny M obraz powiesił i lusterko i wieszak i jeszcze parę innych rzeczy ...bo wymówka jest - nie ma wiertarki...a jak mówię kup, to po co, przecież brat ma to pożyczy...i tak pożycza od dwóch mcy ...więc się dzisiaj wq...m i zakup zrobiłam...M nic nie wie, już się nie mogę doczekać jak karpia strzeli jak wróci z pracy, a tu obrazek wisi, lusterko wisi i wieszak też wisi, hehe...
bo się od dwóch miesięcy nie mogę doprosić żeby mi mój szanowny M obraz powiesił i lusterko i wieszak i jeszcze parę innych rzeczy ...bo wymówka jest - nie ma wiertarki...a jak mówię kup, to po co, przecież brat ma to pożyczy...i tak pożycza od dwóch mcy ...więc się dzisiaj wq...m i zakup zrobiłam...M nic nie wie, już się nie mogę doczekać jak karpia strzeli jak wróci z pracy, a tu obrazek wisi, lusterko wisi i wieszak też wisi, hehe...
tak piszecie o tych swoich zakupach, a ja też się pochwalę, że zrobiłam dziś zakup godny matki polki...kupiłam sobie....uwaga, uwaga....wiertarkę udarową, hehe. ..
Bo się od dwóch miesięcy nie mogę doprosić żeby mi mój szanowny m obraz powiesił i lusterko i wieszak i jeszcze parę innych rzeczy ...bo wymówka jest - nie ma wiertarki...a jak mówię kup, to po co, przecież brat ma to pożyczy...i tak pożycza od dwóch mcy ...więc się dzisiaj wq...m i zakup zrobiłam...m nic nie wie, już się nie mogę doczekać jak karpia strzeli jak wróci z pracy, a tu obrazek wisi, lusterko wisi i wieszak też wisi, hehe...
brawo
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Monia nie wieszaj!!!!! Nic nie rób... powiedz to co zawsze a jak powie że nie ma wiertarki to mu ją wręcz to dopiero bedzie karp...
reklama
Onka smoczek Lovi powinien pasować do Aventa, 2 lata temu tak było :-) Brownsa nie testowałam, ale jutro Ci dam znać, bo dziś mi się już nie chce eksperymentów robić
Super, bede wdzieczna. U mnie, podobnie jak u Wronki, zadna dotad probowana butelka nie przechodzi. Same smoczki mniej kosztuja niz butelka, a szkoda mi pieniedzy jak ma pozniej za ozdobe na polce robic.
Podziel się: