reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

te stare dotykowe takie byly mój maz ma samsunga omnie i tez dziala na rysik czy paznokiec
a ten monte któy kupilam nie dziala na paznokiec tylko i wyłacznie na ciepło palca wiec jest łatwiejszyw obsłudze :)

śliczne buciki

ja wlasnie dotąd mialam motorolkę nie narzekam dobra
ale potrzebowalam odmiany :)

litewskim
Litwin Litwini
ale sklep litewski
z resztą niech Aniez sie jeszcze wypowie dla pewności :)

Litewski na 100%
Kwiatek- fajne to Twoje krzesełko.

PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1165534672) - Aukcje internetowe Allegro

Chce Polce kupic takie puzzle.
Czy to dobra cena?
Czy jesli pisza 34.99 za sztuke maja na mysli komplet? Czy jednego puzzla :eek:

Za komplet :laugh2:

Ja zakupiłam dziś łóżeczko turystyczne 6081 CARETERO MEDIO ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KURIER (1170943780) - Aukcje internetowe Allegro oczywiscie różowe ;-) Zobaczymy jak się sprawdzi

No i zakupiłam też takiego kulkowego potwora FISHER PRICE DINOZAUR I 4 KULE SENSORYCZNE (1169767616) - Aukcje internetowe Allegro

i za Waszą radą - na razie kończę zakupy. Ma swojego pełzającego slimaka i niezliczoną ilość zabawek, więc powinno być ok na najbliższy miesiąc-dwa

Fajny 'potworek'- taka zabawka rozwija koordynację małych rączek. Fajnymi zabawkami na okres rozwoju 'łapek' są kubeczki z Ikea- na dziale dziecięcym- można je wkładać jeden w drugi, albo budować wieżę, albo wkładać do nich klocuszki, albo babki z piasku robić... zabawka tania jak barszcz, starcza na godzinne zabawy, o to dokładnie:
IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 6+ miesięcy | MULA | Foremki

To też się sprawdziło: IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 12+ miesięcy | MULA | Układanka

A jakby któraś nie miała kasy, to krzesełko Ikei też fajne IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp, tylko jak dziecko ładnie siedzi (można kupić też wkładę dla mniej wprawnego w siedzeniu dzieciaczka IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | BARNSLIG | Poduszka-podporka)- też mam u rodziców- lekkie, łatwo się składa i można wozić ze sobą (jakby była potrzeba).

Ostatnia edycja:
reklama
Litewski na 100%
Kwiatek- fajne to Twoje krzesełko.

Za komplet :laugh2:

Fajny 'potworek'- taka zabawka rozwija koordynację małych rączek. Fajnymi zabawkami na okres rozwoju 'łapek' są kubeczki z Ikea- na dziale dziecięcym- można je wkładać jeden w drugi, albo budować wieżę, albo wkładać do nich klocuszki, albo babki z piasku robić... zabawka tania jak barszcz, tarcza na godzinne zabawy, o to dokładnie:

To też się sprawdziło: IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 12+ miesięcy | MULA | Układanka

A jakby któraś nie miała kasy, to krzesełko Ikei też fajne IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp, tylko jak dziecko ładnie siedzi (można kupić też wkładę dla mniej wprawnego w siedzeniu dzieciaczka IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | BARNSLIG | Poduszka-podporka)- też mam u rodziców- lekkie, łatwo się składa i można wozić ze sobą (jakby była potrzeba).

Ja też bardzo lubie zabawki z ikea mamy klocki na wózeczku 30 zł kosztowały , mule własnie i taką przebijankę
IKEA mula PRZEBIJANKA kurier FVAT ... (1112955192) - Aukcje internetowe Allegro
to był u nas hit tylko trzeba uważać żeby dziecie nie chciało kogoś zdzielić młotkiem :)

[

a i jeszcze cos
poszlam dzis do rossmana z kuponem od hippa
odebralam kolejen pudeleczko a tam soczek jabłkowy puree z indyka, kolejna łyżeczka tym razem większa i kremik na odparzenia jupiii
a przy okazji zerknęłam na pampersy a tam promocja cena 39,99!!! szok
kupilam jedna paczke bo dzien wczesniej kupilam w tej cenie w kauflandzie dwie paczki sleep & playów a wiadomo ze wole te tradycyjne pampki tylko rzadko je w takiej cenie widuje
do tego polecono mi rosmanowskie chusteczki baby dream, nie maja parabenów
6 paczek po 80 sztuk w cenie 21 zl!!!
okolo 4 zl za paczke
kupilam i wypróbuje
takze laski leccie do rosmanna same bonusy :)

a i jeszcze cos
odebralam kolejen pudeleczko a tam soczek jabłkowy puree z indyka, kolejna łyżeczka tym razem większa i kremik na odparzenia jupiii
kupilam jedna paczke bo dzien wczesniej kupilam w tej cenie w kauflandzie dwie paczki sleep & playów a wiadomo ze wole te tradycyjne pampki tylko rzadko je w takiej cenie widuje
okolo 4 zl za paczke
kupilam i wypróbuje

jak dla mnie wielkie g***o, kupilam kiedys trójpak i po uzyciu jednej, reszta od razu wylądowała w szafce w kuchni i ścieram nimi kurze;-)

Fajny 'potworek'- taka zabawka rozwija koordynację małych rączek. Fajnymi zabawkami na okres rozwoju 'łapek' są kubeczki z Ikea- na dziale dziecięcym- można je wkładać jeden w drugi, albo budować wieżę, albo wkładać do nich klocuszki, albo babki z piasku robić... zabawka tania jak barszcz, starcza na godzinne zabawy, o to dokładnie:

Ja też bardzo lubie zabawki z ikea mamy klocki na wózeczku 30 zł kosztowały , mule własnie i taką przebijankę
IKEA mula PRZEBIJANKA kurier FVAT ... (1112955192) - Aukcje internetowe Allegro
to był u nas hit tylko trzeba uważać żeby dziecie nie chciało kogoś zdzielić młotkiem :)

[

no to juz wiem gdzie niedlugo robie najazd :-)

reklama
a i jeszcze cos

okolo 4 zl za paczke
kupilam i wypróbuje

jak dla mnie wielkie g***o, kupilam kiedys trójpak i po uzyciu jednej, reszta od razu wylądowała w szafce w kuchni i ścieram nimi kurze;-)

babydreamowskie scierki sa okropne. dla mnie sztywne i mega perfumowane

no to Ci kwiatku dziewczyny zachwaliły twój zakup :-D

a próbowałaś juz ich sama? jaka twoja opinia
ja mam póki co zapas pampersowych bo kupilismy kiedys 2x4 i 1x6 paki więc miałam 14 paczek więc jeszcze mam zapas pewnie na 2 miechy:-)

Do góry