aniez
Fanka BB :)
te stare dotykowe takie byly mój maz ma samsunga omnie i tez dziala na rysik czy paznokiec
a ten monte któy kupilam nie dziala na paznokiec tylko i wyłacznie na ciepło palca wiec jest łatwiejszyw obsłudze
śliczne buciki
ja wlasnie dotąd mialam motorolkę nie narzekam dobra
ale potrzebowalam odmiany
litewskim
Litwin Litwini
ale sklep litewski
z resztą niech Aniez sie jeszcze wypowie dla pewności![]()
Litewski na 100%
Kwiatek- fajne to Twoje krzesełko.
PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1165534672) - Aukcje internetowe Allegro
Chce Polce kupic takie puzzle.
Czy to dobra cena?
Czy jesli pisza 34.99 za sztuke maja na mysli komplet? Czy jednego puzzla![]()
Za komplet
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Ja zakupiłam dziś łóżeczko turystyczne 6081 CARETERO MEDIO ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KURIER (1170943780) - Aukcje internetowe Allegro oczywiscie różowe ;-) Zobaczymy jak się sprawdzi
No i zakupiłam też takiego kulkowego potwora FISHER PRICE DINOZAUR I 4 KULE SENSORYCZNE (1169767616) - Aukcje internetowe Allegro
i za Waszą radą - na razie kończę zakupy. Ma swojego pełzającego slimaka i niezliczoną ilość zabawek, więc powinno być ok na najbliższy miesiąc-dwa
Fajny 'potworek'- taka zabawka rozwija koordynację małych rączek. Fajnymi zabawkami na okres rozwoju 'łapek' są kubeczki z Ikea- na dziale dziecięcym- można je wkładać jeden w drugi, albo budować wieżę, albo wkładać do nich klocuszki, albo babki z piasku robić... zabawka tania jak barszcz, starcza na godzinne zabawy, o to dokładnie:
IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 6+ miesięcy | MULA | Foremki
To też się sprawdziło: IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 12+ miesięcy | MULA | Układanka
A jakby któraś nie miała kasy, to krzesełko Ikei też fajne IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp, tylko jak dziecko ładnie siedzi (można kupić też wkładę dla mniej wprawnego w siedzeniu dzieciaczka IKEA | Małe dziecko | Krzesła wysokie | BARNSLIG | Poduszka-podporka)- też mam u rodziców- lekkie, łatwo się składa i można wozić ze sobą (jakby była potrzeba).
Ostatnia edycja: