reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a ja chusteczek używam tylko na wyjeździe jak nie mam wody pod ręka... wykożystałam do tej pory 3 paczki czwarta zaczęta...
Salamandra no niech ich ale promooooooooooocja że hej :-p

reklama
Apropos pamków, ale chyba nie uwierzycie. U nas jest "hurtownia" drogeryjno-papiernicza i mieli pampki w ,promocyjnej podkreślam, cenie 62 zł!!!! rozm. 3-82 szt. Złapałam się za głowę i zaraz zasugerowałam by głęboko schowali ten napis Promocja, bo ta cena niewiele ma z tym wspólnego

Nie uzywam pampkow ale normalnie chyba sie skusze hahahahaha

a ja tylko używam chusteczek, bo mi się nie chce bawić w moczenie pieluszek itp...i schodzi mi ich troche, średnio paka na tydzień...
ale tylko pampersa używam, jakoś daleko mi po drodze do innych...
no i przekonałam się że pampki sleep and play są do d***y...tzn. one są do dooopki mojego dziecia, ale śmierdziuchy są i tyle...

a ja tylko używam chusteczek, bo mi się nie chce bawić w moczenie pieluszek itp...i schodzi mi ich troche, średnio paka na tydzień...
ale tylko pampersa używam, jakoś daleko mi po drodze do innych...

a probowalas chusteczek belli na przyklad silk&cotton?
chusteczki_sensitive_jedwab.jpg

Uzywalam tez pampkowych sensitive i jak dla mnie sa porownywalne :tak:

No i wyjaśniło się w połowie moje ogłupienie w sprawie ubranek
Proszę naoczny przykład dlaczego chcę mojemu dziecku kupować taaaakie wielkie a jak już kupię to się okazują za duże

No i kto mi powie która jest większa???
Nosiła 68 i już za mała więc logika że teraz powinna mieć 74 a ze tak szybko rośnie a nie ma 76 stwierdziłam że większe kupię bo po co co chwilę szafę wymieniać
Obydwie koszulki kupione w jednym sklepie jednej firmy. Ale dziś wygrzebałam tą jasną i z ciekawości przyłożyłam jedną do drugiej:wściekła/y:
Ktoś mnie tu już po cichu o przesadyzm posądzał
i jakie ja mama Ali kupować ubranka???:confused2:
na pałę -duże bo może okażą się dobre (bo mniejsze od większych :eek::-D)??

nie widać fotek :-( a byłam ciekawa. Tak na marginesie, ja Adulka ubieram w 80 dla jego wygody, podwijam tylko rękawy :-)

ach.... musze Wam powiedzieć, że dziś kupiłam ( z braku laku :-) ) i wysmarowałam młodego oliwką bambino. Teraz dopiero tak naprawdę mi pachnie dzieckiem w domu. Nie wiem czemu ten zapach takie przyjemne skojarzenia wywołuje

13 też fot nie widze...
a ja kupiłam w biedronce rampersa 74 i ma za maly...więc wiem o czym mówisz...rozmiar rozmiarowi nie równy...ale żeby ta sama firma miała różną rozmiarówkę?

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry