reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny odradzam Wam zakupy w firmie Regard (nick z allegro Adria)

Kupilam u nich tą oto karuzelkę KARUZELA Mala Ksiezniczka Tiny Love PROMOCJA Wys 0 (1060410321) - Aukcje internetowe Allegro

Karuzelka dziala na razie ok, ale firma ponizej poziomu... Karuzelka przyjechala bez żadnego paragonu ani innego dowodu sprzedazy (co jest nielegalne bo sprzedawca ma obowiazek dolaczyc dowod sprzedazy). Napisalam im maila dlaczego nie przeslali mi z przesylką dowodu na podstawie ktorego mam prawo do reklamacji gdyby cos bylo nie tak.

I wiecie co mi odpowiedzieli? ze jak nie poprosilam to mi nie przyslali, a jak chce dostac to mam im przelać 2 zł oplaty za znaczek pocztowy bo inaczej mi nie przeslą!!!

Normalnie w glowie się nie misci jakie to jest podejscie do klienta - ja już nigdy nic u nich nie kupie.

tak sobie buszuje po necie w poszukiwaniu jakiejś ładnej bielizny i znalazłam FIGI DO KARMIENIA!!!!!!!!!!!!!
cokolwiek to znaczy jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak gacie z jedzeniem mogą być ze sobą kompatybilne

FIGI MAMA ZAFIRA M WANILIOWY DO KARMIENIA (1045824478) - Aukcje internetowe Allegro
dobre he he :laugh2:

zalezy kogo i czym chcesz karmic.... hahahahahahahahahahahaha
:rofl2:
Katik piękne te zabaweczki
Kittek dzięki za info w sparwie promocji pampków
ja używam ich dla Tymusia i nie widzę rzadnej różnicy w jakości w porónaniu do pampersów tradycyjnych a cena zniewalająca, zawsze kupuję w selgrosie za około 37 a tu sie okazuje ze moze byc jeszcze taniej
a do kiedy jest ta promocja?

A mnie dzis kumpela wtajemniczyla gdzie mozna trafic na mega promocje ciuszkow dla dzieci. Wydalam 29 funtow, a praktycznie kazda rzecz kosztowala 1-2 funty. Na dodatek powybieralam glownie ciuchy od Marks & Spencer. Ciuszki na 3-6 miesiaca, ale takze juz 6-9 takie grubsze.

A potem zrobilam sama sobie prezent, i kupilam sliczne biale klapeczki od Jones Bootmaker, i wydalam kolejne 35f.

Załączniki

• k.jpg
    k.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 30
A mnie dzis kumpela wtajemniczyla gdzie mozna trafic na mega promocje ciuszkow dla dzieci. Wydalam 29 funtow, a praktycznie kazda rzecz kosztowala 1-2 funty. Na dodatek powybieralam glownie ciuchy od Marks & Spencer. Ciuszki na 3-6 miesiaca, ale takze juz 6-9 takie grubsze.

A potem zrobilam sama sobie prezent, i kupilam sliczne biale klapeczki od Jones Bootmaker, i wydalam kolejne 35f.

Ty mnie tu stopami oczu nie mydlij.... inne zdjecia mialy byc :-D

reklama
Do góry