reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dobrze, że mamy ten wątek
poczytałam conieco i dziś wylądowałam na wyprzedarzy w H&M
Hania ma nowe podkoszulki, kostium kąpielowy i japonki Hello Kitty
dla siostrzeńca, który mieszka w Norwegii kupiłam koszulkę a la reprezentacja Polski i majtusie ze Spidermanem
a Tymuś dostał 3 szt bodziaków w cenie 20 zł i ten oto kapelusz w cenie 5 zł :)

1006185t.jpg
śmieje się że będzie miał w czym na ryby chodzić z Tatą tylko jeszcze wędki nie ma :)

a mąż zaatakował dziś Kaufland w celu nabycia drogą kupna promocynych pamków sleep & play z chusteczkami
zostały tylko 2 sztuki
wiec dokupił 3 sztuki niepromocyjne bo i tak były w dobrej cenie 38 zł

Katik

super laska z Ciebie

reklama
Katik - dekolt pierwsza klasa;-)

W Tesco - promocja pampersów - 2 paki za 85zł. Kupiłam cztery;-) I Paklanki po 3,70zł.

Wczoraj miałam dzień zakupowy. Kupiłam dwie tuniki, wielką księgę baśni i bajek dla Leni (z 99 na 49zł) oraz rower dla mnie - Kellys Salamander. We wtorek rower odbieram, bo wybrałam inne siedzonko i resztę bajerów. Panowie mają mi rower przygotować i we wtorek pojedziemy po odbiór to się pochwalę;-) Przy okazji dowiedziałam się, że najlepiej w testach fotelikó rowerowych dla dzieci wypadają włoskie OK Baby. Mamy z tej firmy wanienkę i fotelik również na wiosnę zakupimy. Cena tego co mi się podoba - 329zł. Można wozić dzieci, które pewnie siedzą i mają więcej niż 9kg.

Ja tez dzis nakupilam pampersow , i chusteczek. Opakowan chusteczek aktualnie w domu mam 27 :eek::sorry:
Kiedys kupilam w mothercare w extrapromocji, no i dzis tez ja mieli, to zrobilam zapasy.
Wlasnie policzylam, i mi wyszlo ze za 1 opakowanie place 3.70 zlotego. Niezle....

Mamusia, Kffiatek, Elvie - dzieki za komplementa :zawstydzona/y:
Jakkolwiek to zabrzmi - patrzac na te zdjecia sama nie moge uwierzyc w to, ze na wadze nadal do startowej w ciazy 5 kg nadwyzki... A daje to sume 74 kilo :szok::szok::szok:

Wiec nie taka laska ze mnie...

oooo..jak wesołona tym wątku. Tak jak kiedyś go okupowałam tak teraz zaglądam tu po miesiącu :-) A w potrzebie jestem. Bo jak źle dziecię noszę to muszę hustę kupić.Gdzies juz o tym było.. Tak więc kilka stron mnie czeka do "przelecenia"

oooo..jak wesołona tym wątku. Tak jak kiedyś go okupowałam tak teraz zaglądam tu po miesiącu :-) A w potrzebie jestem. Bo jak źle dziecię noszę to muszę hustę kupić.Gdzies juz o tym było.. Tak więc kilka stron mnie czeka do "przelecenia"
Większość z nas ma chyba NATI. Jako jedna z posiadaczek polecam;-)
Jak jesteś drobna i masz w miarę szczupłego męża to kup mniejszą, ja kupiłam większą, bo mój M. to 100kg wagi:D Sama obwiązuję się nią dodatkowo i jest ok;-)

reklama
Do góry