reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

jaki nawilzacz powietrza polecacie?
Aga piękne wdzianko dla Mareczka
jeszcze sie pochwal co sobie zakupisz na ta okazje

Dla mnie tylko szpilki takie klasyczne :-) po dłuuugich poszukiwaniach w Deichmanie kupiłam
Chciałam sobie wczoraj kupić bluzkę za całe 13,5 (przeceny były na stoisku Cherooke w Tesko) ale jak się okazało ze rozmiar 42 bym musiała mieć to się przeraziłam i uciekłam :-p Głupia i tyle ... za takie grosze to nie szkoda wyrzucić :-p

reklama
My mamy nawilżacz firmy BONECO - jest cichy i fajny. Nie wiem, gdzie go M. kupił bo od dawna go ma. Alergolog mu zalecił nawilżanie sypialni to nawilża;-)
Zanim się mała pojawiła dodawaliśmy do wody olejki zapachowe i ślicznie pachniało, a teraz lecimy na samej wodzie, żeby Lenki nie drażnić, bo maluchy podobno nie lubią intensywnych zapachów.

Agnieszka, pokazuj te klasyczne szpilki - ja takie uwielbiam!!

Dla mnie tylko szpilki takie klasyczne :-) po dłuuugich poszukiwaniach w Deichmanie kupiłam
Chciałam sobie wczoraj kupić bluzkę za całe 13,5 (przeceny były na stoisku Cherooke w Tesko) ale jak się okazało ze rozmiar 42 bym musiała mieć to się przeraziłam i uciekłam :-p Głupia i tyle ... za takie grosze to nie szkoda wyrzucić :-p
jak mozesz to pokaz te szpilki bo tez chce kupic :)

Próbowałam znaleźć ten model na stronie Deichmana ale nie znalazłam... :szok: więc zrobiłam zdjęcia... nie najlepsza jakość bo jakoś mi nie wychodzi ale co tam...

zdjęcie nr 5 to taki gratis :-D:sorry2: mój kot uwielbia buty... ociera się o nie jak szalony:-p no i wlazł mi w kadr z tej miłości do butów...

Kwaituszku, polecam Ci zamiast baterii zakup akumulatorów i ładowarki do nich. My na baterie mamy karuzelke, mate edukacyjną i huśtwakę. Poszłabym z torbami gdybym kupowała baterie bo tak szybko padają.

My kupiliśmy paluszki akumulatory i do nich takie adaptory ("udają" duże baterie pasujące do zabawek). Warto kupić te male akumulatorki+adaptery bo potem na bank wykorzystasz je w domu do różnych urządzeń.
Na tej stronie znajdziesz akumulatory, ładowarki i adaptery https://www.hurt.com.pl/?o=shpc&i=3#5

My wydaliśmy na wszystko jakieś 150 pln a juz sie zwrocilo - zabawki pobieraja bardzo duzo energii...

I jeszcze jedno - wiem że pytanie retoryczne- ale jak biała prosta sukienka na chrzest w rozmiarze 62 może kosztować 100 pln?????????????

To naprawdę jest już zdzierstwo...

I jeszcze jedno - wiem że pytanie retoryczne- ale jak biała prosta sukienka na chrzest w rozmiarze 62 może kosztować 100 pln?????????????

Dlatego ja kupiłam zwykły komplecik nie do chrztu (z czapką dałam 75 zł do tego kupiłam butki za 23 zł i rajstopy 2 pary za 19 zł) , bo te z przeznaczeniem na chrzest kosztowały od 80 zł w górę za zwykłe białe śpiochy, body, kaftanik i czapeczkę.

reklama

Zwykłe sukieneczki w sklepie kosztują w granicach 50 zł, więc taka na chrzest niestety musi kosztować odpowiednio więcej. Zdzierstwo straszne. Pamietam, że za kreacje Oli płaciłam 150 zł - to był polarkowy komplet spodenki, peleryna, sukienka i kapelusik. Stówka za samą sukienkę to faktycznie sporo

Do góry