reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
fiesta 027..jpg Szymus

cudny Szymuś, zawsze mi się marzyło śniade dziecko, podobno jak się pije dużo soków marchwiowych to dzieci mają ciemniejszą karnację ;-) chyba wypróbuję ten sposób...;-);-)

moze u Was sie nie podaje bo jest duzo slonca
ta witamina jest produkowana przez organizm pod wplywem slonca
i ja chyba w lato nie dawalam vigantolu jak Hania byla starsza

Ja teraz podaje tran ogłnie z tym D to jest tak że małe dzieci nie mają jej niedoborów raczej ale powinno się ją suplementować kilka lat a większośc mam sobie daje spokój z tym . Ja podaje tran małemu i na jesień znowu zaczne teraz mi się butla akurat kończy i na lato przerwa

mam pytanie do dziewczyn które już używały kosmetyków Bubchena - jakie konkretnie polecacie dla maleństw.

Ja używałam i używam .
Dla maluszka mozesz nabyć
Bubchen mydełko z pompką 400 ml Z NIEMIEC! (942704427) - Aukcje internetowe Allegro
jest rewe;lacyjny można nim tez myć włoski na początku . Uzywam cały czas .
Do tego nie wiem co tam wolisz balsam i oliwke . ja mam i jedno i drugie i na zmiane sobie używam .
Teraz mam też płyn do kapieli ale noworodkowi nie ma sensu go lać .
Jest tez seria baby first dla noworodków specjalna ja mam krem nabyty na odpażenia z tej serii ale nie testowałam tego bo jak się Szymek urodził nie było jeszcze tej serii.
ogólnie na niczym z tych kosmetyków się nie zawiodłam .

reklama
Ja przed ciążą piłam hektolitry marwitów i kubusiów i co najwyżej żółte dłonie mi się zrobiły:-D:-Da w ciąży to omijam tego typu specyfiki wielkim łukiem bo sam widok soku napawa mnie o mdłośći

Do góry