reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
iza ja mam takie pytanko do Ciebie.Prosze powiedz mi jakie kosmetyki wybralas dla dzidzi i jaki kremik do pupy taki wiesz na codzien po kazdej zmianie pieluszek.
Proszek do prania dla niemowlat tutaj to tez porazka zadnego wyboru.Ja znalazlam tylko plyn norit para bebe i to wszystko.Kosmetyki to chyba zdecyduje sie na mustele.Napisz co ty masz,bo tutaj to nie wiem co jest dobre.

iza ja mam takie pytanko do Ciebie.Prosze powiedz mi jakie kosmetyki wybralas dla dzidzi i jaki kremik do pupy taki wiesz na codzien po kazdej zmianie pieluszek.
Proszek do prania dla niemowlat tutaj to tez porazka zadnego wyboru.Ja znalazlam tylko plyn norit para bebe i to wszystko.Kosmetyki to chyba zdecyduje sie na mustele.Napisz co ty masz,bo tutaj to nie wiem co jest dobre.

Kosmetyki mam z Hippa z PL,bo w Hiszpanii sa niedostepne jak wiele innych produktow ktore w PL znajdziesz bez problemu,niestety.Znajoma z Barcelony polecila mi kosmetyki dla dzieci i niemowlat z firmy Deliplus (mozna je dosatc w Mercadonie)
Mam zamiar kupic zel do prania Colon,w ktorym mozna wyprac ubranka dla maluszka.Z kosmetykow jest jeszcze nenuco,ale niewiem czy te kosmetyki nie zawieraja parabenow,wiec powiedzialam im NIE.J&J odpada bo uczuluja i maja parabeny,dlatego wybralam Hippa bo cieszy sie dobra opinia i mozna go stosowac u noworodkow.
Jak chcesz popros kogos z PL niech ci kupi kosmetyki hipa w i wysle,i lovele do prania.
Tutaj nie podaje sie witaminy d3 dzieciom ale ja mam bo mi mama przyslala.

Kosmetyki mam z Hippa z PL,bo w Hiszpanii sa niedostepne jak wiele innych produktow ktore w PL znajdziesz bez problemu,niestety.Znajoma z Barcelony polecila mi kosmetyki dla dzieci i niemowlat z firmy Deliplus (mozna je dosatc w Mercadonie)
Mam zamiar kupic zel do prania Colon,w ktorym mozna wyprac ubranka dla maluszka.Z kosmetykow jest jeszcze nenuco,ale niewiem czy te kosmetyki nie zawieraja parabenow,wiec powiedzialam im NIE.J&J odpada bo uczuluja i maja parabeny,dlatego wybralam Hippa bo cieszy sie dobra opinia i mozna go stosowac u noworodkow.
Jak chcesz popros kogos z PL niech ci kupi kosmetyki hipa w i wysle,i lovele do prania.
Tutaj nie podaje sie witaminy d3 dzieciom ale ja mam bo mi mama przyslala.
moze u Was sie nie podaje bo jest duzo slonca
ta witamina jest produkowana przez organizm pod wplywem slonca
i ja chyba w lato nie dawalam vigantolu jak Hania byla starsza

moze u Was sie nie podaje bo jest duzo slonca
ta witamina jest produkowana przez organizm pod wplywem slonca
i ja chyba w lato nie dawalam vigantolu jak Hania byla starsza
ja też Igorowi podawałam do wiosny, potem lekarka poradziła, żeby odstawić. Nawet mówiła, że teraz łatwiej o dziecko z objawami nadmiaru wit d niż z niedoborami.

iza dziekuje.Kurcze szkoda ze wczesniej nie zapytalam,bo mialam w niedziele paczke z PL.Ale to nic jeszcze jakby cos to zdazy mi mama przyslac.
A o tych kosmetykach z mercadony to tez wlasnie slyszalam ze sa w porzadku.

reklama
Do góry