Aniam141, wielkie dzięki za odpowiedź. Bardzo podoba mi się ten Quinny ;-)
Tak w ogóle to strasznie fajne te 3-kołowe. Ten X-lander też fajny. Nie podobają mi się wizualnie maclareny, ale nie chodzi tu o wygląd a o wygodę - wolę średnio urodziwy niż ciężki i mało zwrotny.
Jeżeli się mylę, to mnie poprawcie, ale jest tak:
- jeżeli kupuję wózek taki jak np. Quinny (czyli gondolka, spacerówka i fotelik) to musze dokupić jeszcze tylko fotelik samochodowy jak dziecko przekroczy 13 kg
- jeżeli kupuję wózek taki jak np. X-lander to muszę dokupić jeszcze fotelik w stylu maxi cosi i potem wiekszy fotelik dla dziecka powyzej 13 kg
- do maxi cosi musze dokupic jeszcze mocowanie do samochodu
Do wózka xlander są tez ich foteliki ale maxi cosi bezpieczniejszy . Mają tez wózki trzykołowe z tej firmy
Quinny jest śliczny i zwrotny to takie wózek dla kobiet aktywnych . Ja np . widywałam panie u mnie które z tym wózkiem śmigały sobie na rolkach , po to np. ma hamulec na rączce a nie nożny Gondola nie jest jakas mega wielka ale dla naszych dzieci z ciepłych miesięcy wystarczająca , spacerówka za to jest dośc duża co jest uwazam sporym plusem tego wózka . Zreszta oblukaj sobie go w sklepie najlepiej będzie