reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Szkoda, że nie został założony osobny wątek o wózkach, tak jak to mają inne miesiące. Życzę powodzenia w przeszukiwaniu ponad 200 stron :-):-):-)

To by jeszcze trzeba było wątek o kosmetykach , ciuszkach:-D:-D

Ja dziś przy okazji wizyty w kinie zaliczyłam mothercare .
I jeszcze synkowi kupiłam koszulki na lato i czapke ale to już was nie będę zamęczała ;-)

Załączniki

• HPIM0131.jpg
    HPIM0131.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 34
  • HPIM0132.jpg
    HPIM0132.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 36
  • HPIM0133.jpg
    HPIM0133.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 36
No to od jutra zaczynam wątek czytać od początku bo tam gdzieś było o wózkach:-D :-D :-Da ze mam zamiar jechać je obmacać i pooglądać to teraz muszę wrócić do przegapionych dyskusji:-p
Ale myślę o tych
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Maxi Cosi Peg Perego
Więc teraz tylko sprawdzę czy któraś się wypowiadała...

Za miesiąc zapewne zacznę czytać to o czym mowa dziś:-D :-D :-D

13x13 ja mam juz wozek jedo bartatine. nie wiem czy sie sprawdzi bo Margolka jeszcze nie miala przyjemnosci, ale ja lubie sobie na niego patrzec:tak:. poza tym jest duza gondola, zawieszenie na pasach - wiec jak sie cos popsuje to dojazdowke z ponczochy sobie zrobisz;-), gondola ma fajna mieciutka wysciolke, spacerowka rozklada sie na plasko, duze kola i dobra amortyzacja. poza tym jest w dobrej cenie. ja lubie klasyke w wozkach, wiec od razu odpadaly 3-kolowe. i tez nie mam skrecanych kół - moze bede na to klac, ale zwykle wydaja nam sie najbezpieczniejsze.

ktoras z dziewczyn ma tez albo miala taki wozek, no ale to juz musisz szukac:baffled:

weekend był pracujący - w sobotę wertowałam allegro, ale udało mi się pozamawiać, okrycia kąpielowe, kocyki, pokrowce na przewijak, prześcieradła na gumce do łóżeczka, coś dla mnie czyli podkłady i majtasy siateczkowe oraz zakupiłam kilka ciuszków - jak przyjdą to wrzucę zdjęcia.

a w niedziele zabrałam się za pranie - pierwsze czyli w zwykłym proszku - w marcu jak już będą mebelki do pokoiku wypiore jeszcze raz, wyprasuje i poukładam na tych słodkich małych półeczkach

kwiatuszku wiesz ja nawet nie myślałam o otulaczku:zawstydzona/y: Dostałam go od chrzestnej Janka, ale on już był na to za duży... nawet nie rozwijałam tego i myślałam że to kocyk albo coś... popatrzyłam tylko że pisze od 3-6 miesiąca i schowałam... dopiero niedawno jak robiłam przegląd rzeczy dla maluszka to to rozwinęłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Te które wkleiłaś też super:-)

Dagsila no widzisz co to znaczy mieć autorytet i rispekt:-D :-D :-D
też kupię ten wózek:tak: no i zaoszczędzone mam grzebanie po stronach bo tak naprawdę słyszałam dużo dobrych o wózku opinii potrzebowałam tylko hmmm impulsu jakiegoś;-) to teraz trzeba "tylko" ruszyć zad do sklepu:baffled:

reklama
Dagsila no widzisz co to znaczy mieć autorytet i rispekt:-D :-D :-D
też kupię ten wózek:tak: no i zaoszczędzone mam grzebanie po stronach bo tak naprawdę słyszałam dużo dobrych o wózku opinii potrzebowałam tylko hmmm impulsu jakiegoś;-) to teraz trzeba "tylko" ruszyć zad do sklepu:baffled:

ol pleżer baj maj sajd:tak:

Do góry