reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
I znów podobnie jak w safari "Łóżeczko Księżniczka wykonane jest z drewna sosnowego oraz laminowanej płyty wiórowej."
Sosnowe to ono ma szczebelki i w necie wygląda pięknie, na żywo wg mnie porażka.

elvie3 widzę, że masz to samo zdanie co Mój S, ale któraś z kwietniówek kupiła Safari i z tego co pamiętam, była zadowolona :tak:

To może ja też wkleję ulotkę Rossmanna:
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl
Na 7 str rzeczy dla juniorów np termometr do kąpieli za 3,99, myjka frote-3,99 itd

Dzisiaj przyszla moja duuuza przesylka z allegro :-D:-D:-D Generalnie jestem zadowolona, ubranka wygladaja bardzo porzadnie, ale.... nie wiem co mam myslec o rozmiarach :sorry2: body 56 jednej firmy sa wieksze od body 62 innej firmy :baffled::baffled::baffled: Czy te male body 62 sie rozciagna? One teoretycznie powinny byc przeciez dla wiekszego dziecka niz te body 56 :sorry2:

tak to już jest, że rozmiar rozmiarowi nie równy - każda firma stosuję własną rozmiarówkę - ja w zeszłym roku na pępkowe dla koleżanki a w zasadzie dla jej maleństwa kupiłam body rozmiar 62 - a założyła je dopiero jak miała 7 miesięcy bo tak było cały czas za duże.

raczej się nie rozciągnie chyba, że po praniu je porozciągasz trochę

Troche szkoda, bo ja lubie miec porzadek ze wszystkim i chcialabym moc sobie schowac oddzielnie wieksze rozmiary zeby wyciagnac je dopiero jak dziecko podrosnie - musze zrobic to na oko a nie po metce :sorry2: czy to przeszkadza jesli pajacyki sa troche za duze? one nie powinny byc chyba az tak dopasowane do cialka jak body?

reklama
zamowilismy komode i znalezlismy jeszcze tanszy sklep przy okazji. jedyny minus to sprzedajaca, ktora gadala gadala gadal gadala gadala gadal i jak wyszlismy ze sklepu to milczelismy przez 10 min zeby uspokoic strapione narzady sluchu...

na samych spiochach roznica 1,5zl, nie mowiac o wanienkach i rozkach gdzie nawet 10 zl... niby nie tak duzo, ale przy planowanych zakupach na ok 1000 zl robi sie okragla suma...

postanowilismy zakupic stopery i zrobic zakupy u nich.

rodzicielstwo sklania do poswiecen

Do góry