reklama
mm&sm
Fanka BB :)
I znów podobnie jak w safari "Łóżeczko Księżniczka wykonane jest z drewna sosnowego oraz laminowanej płyty wiórowej."
Sosnowe to ono ma szczebelki i w necie wygląda pięknie, na żywo wg mnie porażka.
elvie3 widzę, że masz to samo zdanie co Mój S, ale któraś z kwietniówek kupiła Safari i z tego co pamiętam, była zadowolona
To może ja też wkleję ulotkę Rossmanna:
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl
Na 7 str rzeczy dla juniorów np termometr do kąpieli za 3,99, myjka frote-3,99 itd
Znalazłam przecudne łóżeczko dla dziewczynki. Może któraś będzie zainteresowana. Nie wiedziałam, że Klupuś ma takie ładne łózeczka.
Klupś Księżniczka
oglądałam na żywo - masakra sklejka jeszcze raz sklejka - nawet szczebelki na których leży materacyk są wątpliwej jakości. ale fakt w necie wyglądają przepięknie
to i ja coś dorzucę od poniedziałku również w Biedronce będą akcesoria dla dzieci Oferta na przyszły tydzień nie wiem jakiej to będzie jakości, ale zobaczyć warto. Ostatnio były ciuszki i mieli fajne kombinezoniki dla dzieci
Dzisiaj przyszla moja duuuza przesylka z allegro Generalnie jestem zadowolona, ubranka wygladaja bardzo porzadnie, ale.... nie wiem co mam myslec o rozmiarach body 56 jednej firmy sa wieksze od body 62 innej firmy Czy te male body 62 sie rozciagna? One teoretycznie powinny byc przeciez dla wiekszego dziecka niz te body 56
tak to już jest, że rozmiar rozmiarowi nie równy - każda firma stosuję własną rozmiarówkę - ja w zeszłym roku na pępkowe dla koleżanki a w zasadzie dla jej maleństwa kupiłam body rozmiar 62 - a założyła je dopiero jak miała 7 miesięcy bo tak było cały czas za duże.
raczej się nie rozciągnie chyba, że po praniu je porozciągasz trochę
raczej się nie rozciągnie chyba, że po praniu je porozciągasz trochę
Troche szkoda, bo ja lubie miec porzadek ze wszystkim i chcialabym moc sobie schowac oddzielnie wieksze rozmiary zeby wyciagnac je dopiero jak dziecko podrosnie - musze zrobic to na oko a nie po metce czy to przeszkadza jesli pajacyki sa troche za duze? one nie powinny byc chyba az tak dopasowane do cialka jak body?
olapolap a u kogo zamawiałaś??
Informacje o Użytkowniku dorotabatko - Aukcje internetowe Allegro
i musze powiedziec, ze jestem zadowolona z transakcji, bo nie dosc, ze w miare szybko skompletowali moje wieeeelgachne zamowienie, to jeszcze jak nie mieli koloru, ktory chcialam, to do mnie zadzwonili i pytali czy maja zwrocic mi pieniadze czy wybrac cos innego w zamian
reklama
zamowilismy komode i znalezlismy jeszcze tanszy sklep przy okazji. jedyny minus to sprzedajaca, ktora gadala gadala gadal gadala gadala gadal i jak wyszlismy ze sklepu to milczelismy przez 10 min zeby uspokoic strapione narzady sluchu...
na samych spiochach roznica 1,5zl, nie mowiac o wanienkach i rozkach gdzie nawet 10 zl... niby nie tak duzo, ale przy planowanych zakupach na ok 1000 zl robi sie okragla suma...
postanowilismy zakupic stopery i zrobic zakupy u nich.
rodzicielstwo sklania do poswiecen
na samych spiochach roznica 1,5zl, nie mowiac o wanienkach i rozkach gdzie nawet 10 zl... niby nie tak duzo, ale przy planowanych zakupach na ok 1000 zl robi sie okragla suma...
postanowilismy zakupic stopery i zrobic zakupy u nich.
rodzicielstwo sklania do poswiecen
Podziel się: