reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam- no i co? Jak ma w standardzie to rezygnujemy i kupujemy ten za 15 zeta?
Dla mnie rowerek powinien mieć osłonę (o to mi chodzi, żeby ja w ogóle miał)- mój brat sobie w dzieciństwie nogę załatwił przez jej brak. Nie ma znaczenia czy Maonka ją kupi od razu, czy potem, ale jak to mówi moja przyjaciółka- prowizorka lubi być stała :p

reklama
ja zakupiłam teraz ten rower

Rower junior 20 SINGLE ONE B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon

osłony nie miał , za do dostałam milion innych dupsów których nie ma w innych - np światła na przód i tył porządne :tak: ( i to inne niż mają w nich fabrycznie wymędziłam od pana )
osłonę więc sobie kupię .
Rower wiem że jest doby , dziecku się podobał , a akurat osłony nie ma .
Miałam go więc nie brać z powodu braku kawałka plastiku za 15 zeta ? czy kupić taki jaki chciało dziecko i kupić osłonkę :)

Zresztą u nich juniorskie 20 czy 24 wszystkie już bez osłon są , czy kosztują 400 czy 700 zł :tak:
Więc jak ktoś chce mieć to sobie dokupi i tyle , tak samo jak koszyczek czy nóżkę którą też dokupiłam i zamontowali na miejscu :tak:

Dobry sklep to taki który ma na miejscu akcesoria , dobierze je na miejscu i zamontuje w rowerku .
Zresztą w 16 stkach raczej wszystkie te osłony mają .

Ja mam na 16 taki

http://www.kross.pl/pl/2012/junior-kid/bajtek

Ostatnia edycja:
Miałam go więc nie brać z powodu braku kawałka plastiku za 15 zeta ? czy kupić taki jaki chciało dziecko i kupić osłonkę :)

Aniam- no proszę Ciebie :) przecież nie rozmawiamy o Twoim rowerze :. Też lubię Decathlonowe rowerki i takowy mamy. Ale tu chodzi o to, na co Maonka ma zwrócić uwagę przy zakupie :) sama wiesz, że przy ofertach można oszaleć.

Aniam- no proszę Ciebie :) przecież nie rozmawiamy o Twoim rowerze :. Też lubię Decathlonowe rowerki i takowy mamy. Ale tu chodzi o to, na co Maonka ma zwrócić uwagę przy zakupie :) sama wiesz, że przy ofertach można oszaleć.

Swoją drogą nie wiem czemu decatlon nie mógł dorobić tego kawałka plastiku :-D:-D

Maonka dobry sklep przede wszystkim :-p chyba że coś zlukasz to wtedy allegro :tak:

Ale tu rozgorzała dyskusja na temat rowerów :-) I o to mi chodziło :-)
Ciemna jestem w tym temacie, wszystko i tak przekazuje siostrze i o ona ostatecznie dokona zakupu.
Tylko, że ona mieszka w Niemczech, a do Holandii ma rzut beretem. Ona myśli o holenderskim rowerku.
Taki kupowała dla siebie w sklepie rowerowym. Na bieżąco jej przekazuje na co ma zwrócić uwagę.
Więc dziękuję za wszystkie rady i porady :-)

Aniam z tym kolorem to na pewno masz rację i będzie chyba czerwony, Leon pewnie go później przejmie.

Dziewczyny, wtrącę się w wasze rowerowe rozważania :-) Czy macie może pomysł na prezent dla dwuletniego chłopca? Mam o tyle problem, że on z tych wszystkomających. Rodzina duża i bogata, a do tego ma starszego brata po którym zabawki dziedziczy. Chciałabym coś takiego niebanalnego w rozsądnej cenie, ale w ogóle nie wiem czym dwuletni chłopcy zwykli się bawić :-)

reklama
Do góry