reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam- no i co? Jak ma w standardzie to rezygnujemy i kupujemy ten za 15 zeta?
Dla mnie rowerek powinien mieć osłonę (o to mi chodzi, żeby ja w ogóle miał)- mój brat sobie w dzieciństwie nogę załatwił przez jej brak. Nie ma znaczenia czy Maonka ją kupi od razu, czy potem, ale jak to mówi moja przyjaciółka- prowizorka lubi być stała :p

reklama
ja zakupiłam teraz ten rower

Rower junior 20 SINGLE ONE B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon

osłony nie miał , za do dostałam milion innych dupsów których nie ma w innych - np światła na przód i tył porządne :tak: ( i to inne niż mają w nich fabrycznie wymędziłam od pana )
osłonę więc sobie kupię .
Rower wiem że jest doby , dziecku się podobał , a akurat osłony nie ma .
Miałam go więc nie brać z powodu braku kawałka plastiku za 15 zeta ? czy kupić taki jaki chciało dziecko i kupić osłonkę :)

Zresztą u nich juniorskie 20 czy 24 wszystkie już bez osłon są , czy kosztują 400 czy 700 zł :tak:
Więc jak ktoś chce mieć to sobie dokupi i tyle , tak samo jak koszyczek czy nóżkę którą też dokupiłam i zamontowali na miejscu :tak:

Dobry sklep to taki który ma na miejscu akcesoria , dobierze je na miejscu i zamontuje w rowerku .
Zresztą w 16 stkach raczej wszystkie te osłony mają .

Ja mam na 16 taki

http://www.kross.pl/pl/2012/junior-kid/bajtek

Ostatnia edycja:
Miałam go więc nie brać z powodu braku kawałka plastiku za 15 zeta ? czy kupić taki jaki chciało dziecko i kupić osłonkę :)

Aniam- no proszę Ciebie :) przecież nie rozmawiamy o Twoim rowerze :. Też lubię Decathlonowe rowerki i takowy mamy. Ale tu chodzi o to, na co Maonka ma zwrócić uwagę przy zakupie :) sama wiesz, że przy ofertach można oszaleć.

Aniam- no proszę Ciebie :) przecież nie rozmawiamy o Twoim rowerze :. Też lubię Decathlonowe rowerki i takowy mamy. Ale tu chodzi o to, na co Maonka ma zwrócić uwagę przy zakupie :) sama wiesz, że przy ofertach można oszaleć.

Swoją drogą nie wiem czemu decatlon nie mógł dorobić tego kawałka plastiku :-D:-D

Maonka dobry sklep przede wszystkim :-p chyba że coś zlukasz to wtedy allegro :tak:

Ale tu rozgorzała dyskusja na temat rowerów :-) I o to mi chodziło :-)
Ciemna jestem w tym temacie, wszystko i tak przekazuje siostrze i o ona ostatecznie dokona zakupu.
Tylko, że ona mieszka w Niemczech, a do Holandii ma rzut beretem. Ona myśli o holenderskim rowerku.
Taki kupowała dla siebie w sklepie rowerowym. Na bieżąco jej przekazuje na co ma zwrócić uwagę.
Więc dziękuję za wszystkie rady i porady :-)

Aniam z tym kolorem to na pewno masz rację i będzie chyba czerwony, Leon pewnie go później przejmie.

Dziewczyny, wtrącę się w wasze rowerowe rozważania :-) Czy macie może pomysł na prezent dla dwuletniego chłopca? Mam o tyle problem, że on z tych wszystkomających. Rodzina duża i bogata, a do tego ma starszego brata po którym zabawki dziedziczy. Chciałabym coś takiego niebanalnego w rozsądnej cenie, ale w ogóle nie wiem czym dwuletni chłopcy zwykli się bawić :-)

reklama
Do góry