reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniez znalazłam coś dla ciebie ;-):-)

1148843_827721187243851_227931575_n.jpg

Elvie to, że coś pasuje nie znaczy, że jest dobre.
Ja przed wizytą u brafiterki nosiałam 75C i twierdziłam, że jest dobry
nata - ja to mam taki cyckowy kompleks, że też porządnie dobrany stanik staram się mieć. No i co firma to rozmiarówka inna. Z panache mam te co pisałam, a np. z kris line, alles czy dalii się nie wcisnę za nic w świecie. Inna kwestia to odpowiedni krój stanika, na mnie tylko jeden dobrze leży więc po zdjęciu już widzę, czy będzie ok czy nie.

gosienko - wyobraziłam sobie Aniez na lodowisku w takich szpilach buahahaha

aniez - ja mam 37 więc dla mnie 40 to dużo. Za to z cyckami jestem do przodu i mnie nie wyprzedzicie:-p 65g/h

No to wolę już rozmiar butka 40 :p bo wiem od mamy, jakie to uciążliwe :p poza tym łatwiej kupić taki bucik, niż taki rozmiar stanika :p

Aniez znalazłam coś dla ciebie ;-):-)

1148843_827721187243851_227931575_n.jpg

Gosieńko- padłam, już mi tu kiedyś Zielona proponowała kalosze na obcasach :p to jeszcze mi znajdźcie bambosze i trekingi na obcasach i będzie komplet.

Nata C to ja noszę , a płaska deska ze mnie :-p:-p
Ty to masz cycki i mega figurę . Jakbym gustowała w babkach to ja nie wiem :-p:-p

Bo powiem Jarkowi :p :p :p

gosienko - wyobraziłam sobie Aniez na lodowisku w takich szpilach buahahaha

Możesz sobie to jedynie wyobrazić :p mnie na żadnych łyżwach na lodowisku nie uświadczysz, bo ja kocham życie :)

reklama
Do góry