reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniez znalazłam coś dla ciebie ;-):-)

1148843_827721187243851_227931575_n.jpg

Elvie to, że coś pasuje nie znaczy, że jest dobre.
Ja przed wizytą u brafiterki nosiałam 75C i twierdziłam, że jest dobry
nata - ja to mam taki cyckowy kompleks, że też porządnie dobrany stanik staram się mieć. No i co firma to rozmiarówka inna. Z panache mam te co pisałam, a np. z kris line, alles czy dalii się nie wcisnę za nic w świecie. Inna kwestia to odpowiedni krój stanika, na mnie tylko jeden dobrze leży więc po zdjęciu już widzę, czy będzie ok czy nie.

gosienko - wyobraziłam sobie Aniez na lodowisku w takich szpilach buahahaha

aniez - ja mam 37 więc dla mnie 40 to dużo. Za to z cyckami jestem do przodu i mnie nie wyprzedzicie:-p 65g/h

No to wolę już rozmiar butka 40 :p bo wiem od mamy, jakie to uciążliwe :p poza tym łatwiej kupić taki bucik, niż taki rozmiar stanika :p

Aniez znalazłam coś dla ciebie ;-):-)

1148843_827721187243851_227931575_n.jpg

Gosieńko- padłam, już mi tu kiedyś Zielona proponowała kalosze na obcasach :p to jeszcze mi znajdźcie bambosze i trekingi na obcasach i będzie komplet.

Nata C to ja noszę , a płaska deska ze mnie :-p:-p
Ty to masz cycki i mega figurę . Jakbym gustowała w babkach to ja nie wiem :-p:-p

Bo powiem Jarkowi :p :p :p

gosienko - wyobraziłam sobie Aniez na lodowisku w takich szpilach buahahaha

Możesz sobie to jedynie wyobrazić :p mnie na żadnych łyżwach na lodowisku nie uświadczysz, bo ja kocham życie :)

reklama
Do góry