reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zauwazylam dzis, ze juz niewielkie obnizki sie zaczely :tak: dobrze.

Wpadlam na kalosze i gdyby tutaj jakos tak strasznie padalo, to kupilabym, bo powalil mnie kolor, a poza tym sa super wygodne hot red Holiday boot – däv, na zywo kolor troche bardziej przytlumiony. Srodek ocieplany jakims flauszem, czy innym czyms (ocieplenie zdecydowanie lepsze niz to, ktore w oficerkach mialam, a nie moge powiedziec, ze w nich marzlam...), gdyby antyposlizgowe byly... hehe

kurcze, niby jest napisane, ze sa antyposlizgowe...

Zielona mnie się bardzo podobają :tak
Ja też szukam kaloszy... może nie jakiś super hiper eleganckich bo raczej na ogród do pracy ale po deszczu na spacer z chłopakami też by musiały być ;-) ... tylko teraz nie wiem czy gdzieś dostanę kalosze w sklepie bo raczej już zimowe buty są...:eek::baffled:

Zielona super te kalosze i jakby cieniowanie w chłodnym kolorze było to ja byłabym na tak. Czerwonego nie lubię, jeśli już to taki chłodny malinowy odcień, ale jak lubisz to kupuj:tak:

Agnieszka, na Allegro nadal kalosze można kupić a ich to i mierzyć specjalnie nie musisz, wystarczy wymiary stopy w cm znać i dodać 1-1,5cm żeby luz był.

Ja właśnie licytuję takie:
Prada cudowne Kalosze - Etienet - Odzież Włoska
Jeśli do 220zł kupię to będę happy. Więcej nie dam.

No niestety muszę mierzyć bo mam taką nogę że nawet kalosze mnie obcierają ;-) pomimo że mam mój rozmiar. Więc muszę je wdziać i przejść się parę razy po sklepie coby wykluczyć niedopasowanie.

Elvie prada a cudowne nitki sterczą na górze buta . Wybacz ale ten but prady nie widział na oczy a włoch tym bardziej . kto macał kiedykolwiek rzeczy tak drogich firm wie o czym piszę :tak: Takie rzeczy są dopracowane w 100 % tam nie ma prawa nitka na metce od środka wystawać na 1mm . :tak: Bo za to się tam buli :tak:

Zielona cacy kaloszki , bardzo mi się podobają :tak:

reklama
Do góry