reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek, wiesz, mozesz machnac mi te sniegowce za pobraniem :) Przymierzalam sie do nich w ubieglym roku, ale glupia kupilam oficerki, ktore po zimie musialam wywalic :cool:

Aniam, te buty maja suwak od wewnetrznej strony nogi.

Elvie, uzywajac aniamowego przelicznika za cene tych czarnych butow to ja tez spedzam pare dni pod palmami. No i chyba palmy wygrywaja....

reklama
Kittek nie wiem czy skromna jestem czy nie ;-)ale nie znam się na markach i tego nie ukrywam( zresztą już o tym pisałam z Aniam kiedyś ) Głównie kupuję sobie ciuchy w lumpku, wybieram takie które mi się podobają a czy markowe może i tak , mogę sprawdzić, wrzucę wam nazwy i się wypowiecie;-) albo jak Aniam i Aniez przyjadą to im szafę pokażę:-p:-D

Aniam- piękna sukienka, dla Ciebie idealna, bo masz figurkę :-) do tego jesteś wysoka, bierz nie marudź :-)

Gosieńka- nooo widzisz masz takie bryle i się nie pochwaliłaś jeszcze?

Ryłko dyskryminuje kobiety z wielkimi stopami... :-( nigdy nie mają butów dla mnie bo z reguły nosze 41. w pantoflach mam często 40, ale kozaki z reguły 41 :-(

Kici - na chmielnej był kiedyś sklep ryłko z większymi rozmiarami butów . Tam i pantofle 43 można było dostać .
dziwne 41 to nie jest jakiś nie wiadomo jaki rozmiar .
Ale kopytko masz spore porównując do wzrostu

reklama
Do góry