reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny pomóżcie... szukam dla M. półbutów na jesień. Zależy mi żeby były nieprzemakalne i na rzepy... są w decathlonie ale nie są nieprzemakalne... i tak się zastanawiam czy rzeczywiście upierać się nad tą nieprzemakalnością czy olać to ...
Druga rzecz buty na zimę dla M. tu już koniecznie nieprzemakalne i na rzepy.. w decathlonie nie ma ładnych w jego rozmiarze...a 300 zł za geoxy nie zapłace. Jak macie jakieś pomysły to będę wdzięczna

reklama
Agnieszka moi chłopcy mają z decathlonu buty i ja je impregnatem śmigam i jest cacy a u nas wiesz jaka jesień i zima jest ;-)
Jak byli młodsi to kupowałam im z Bartka buty z membraną sympatex , Helenka też miała i się super sprawdziły w naszych warunkach, ale niestety też chyba koło 200 zł kosztują nie wiem bo nie sprawdzałam.

Ja na jesień mam z Decathlonu z membraną, ale one są wiązane (są też butami w góry, bo to taki trekkingowy bucik), doszłam do wniosku, że Kuba niech ćwiczy wiązanie, a Bartkowi pomogą. Myślę, że łagody wstęp zimowy w nich przechodzą...
A jak będzie zima, to kupię im Bartka. W zeszłym roku za Kubuli dałam 199 zeta, ale w tym roku jeszcze nie ma promocji (bo w zeszłym na promo kupiłam, bo już był sezon, jak stópeczka mojego synka wyrosła z butka). W tym roku ceny od 245 do pow. 300 w Bartku.

Także niewiele pomogłam. Nieparzemakalne lub impregnowane musi być na jesień, przynajmniej u mnie, bo groszki zawsze siedzą w kałużach ;-)

No więc właśnie te nieprzemakalne by się na jesień też zdały...
tylko właśnie martwię się tymi rzepami bo J. może i zawiąże ale niestety nie zaciągnie tak żeby spełniały swoje zadanie...o M. nawet nie wspomnę

Dalej więc dumam...

Agnieszka jeśli chodzi o Bartka, to w przedszkolu sprawdzają, więc sądzę, że M. też sprawdzą, a Janek niech ćwiczy siłę naciągu ;-) a jak nie da rady, to może też może kogoś poprosić ;-)
Medytuj dalej.

My również stawiamy na Bartki.

Swoją drogą mam jedne dziewczęce śliczne za 199zł kupione, rozmiar 23, noszone 3 dni w Zakopanem, więc jak nówki a teraz 24 Lenka nosi, więc za małe.

reklama
Do góry