reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Mamusia no to czekamy na wieści, jak zakupy :p uwielbiam zakupy :-)
Ja dzisiaj zupełnym przypadkiem kupiłam strój kąpielowy, cenę miał dobrą i ładnie leżał, więc kupiłam, taki konkretnie, tylko w kolorze koral- ziemia (nie wyświetka się ten kolor, ale góra ma więcej koralowego, a figi w odcieniu ziemi). Trzya co trzeba i gdzie trzeba, więc na ten sezon mam nadzieję, że styknie :)
Kostium kąpielowy S730 N - Gatta

Zielona- fajna kiecka, uwielbiam takie ułożenie pasków, bo super mi wyszczupla, jak Ty to mówisz, masywne cielsko ;-) mam taką w odcieniach zieleni :-D

No i przyszło moje zamówienie i muszę powiedzieć , że się rozczarowałam , o wiele lepiej te ciuchy wyglądają na zdjęciach niż na żywo i do tego spódnica źle zszyta a raczej nie zszyta na szwie już naskrobałam maila do sprzedawcy zobaczymy co mi odpisze.
Aniam fajny strój
Zielona czekam na fotkę jak leży na tobie ta kiecka , ja osobiście nie znoszę długich sukienek i spódnic zwyczajnie mi nie pasują.

mamusia no rzeczywiście Aniez ma fajny strój :-D

Takie spódnice co zamówiłaś były ostatnio w lidlu i całkiem fajny materiał bo koleżanka sobie nabyła .

Aniez, stroj sliczny.

Mamusia, ja tam sie focic nie lubie, wiec marne sznase... A sukienki i spodnice maxi lubie bardzo. Z kolei kiepsko wygladam w wiekszosci krotkich, bo mam nogi, ktorych pilkarze mogliby mi pozazdroscic ;-) Pozostaje mi wiec cos w okolice kolana i to koniecznie w liniii A, albo cos bardzo bardzo krotkiego. Do tego musze miec wysokie obcasy, a te srednio sie nadaja do lazikowania.

aniez - strój fajowy:tak:

mamusia - looknęłam na te Twoje zakupy i nic nie chciałam pisać, ale wydawały mi się kiepskiej jakości. W tej cenie możesz wyrwać na Allegro ubrania firmowe lub dobrych duńskich marek. Mam nadzieję, że Sprzedawca przyjmie zwrot i odda kasę. Jeśli korzystałaś z opcji kup teraz możesz odesłać towar bez podawania przyczyny zwrotu w ciągu 7dni od otrzymania przesyłki.

zielona - nie mój klimat i nie zgadzam się z tym, abyś Ty miała masywną czy jak tam sobie określasz figurę;-)

Nam się udało thuje szmaragdowe dzisiaj kupić, część już wsadzona w ziemię, resztę zamontujemy jutro;-) Wystają poza płot, bo kurdupli małych nie chciałam. Radochę miałam, bo mogłam każde drzewko sama z wielu rzędów wybrać i mi wykopano, które chciałam:) Już im nawet imiona wymyśliłam:-D Jak zamontujemy wszystkie to obfocę i się pochwalę;-)

reklama
Do góry