reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elvie, te srebrne krzesla sa kiczowate. Nie chodzi mi o ich fason, ale wlasnie o to nieszczesne srebro... Srednio pasowalyby do waszego pokoju, no chyba ze chcesz miec styl mocno eklektyczny... No i jakos tak mi sie zdaje, ze bedzie bardzo ciasno, bo to wielkie krzesla... Jasne, pewnie duzo zalezy od ustawienia wszystkich mebli.

edit - wypatrzylam, ze maja tez biale i ono wyglada lepiej. No i ta skora z plastikowego weza tez mi nie lezy. Jak juz to skora naturalna, albo jakis plusz...

Ostatnia edycja:
reklama
Elvie- nie pomogę, nie mój styl... jeśli to coś da, to faktycznie nad gabarytami bym się zastanawiała... chyba, że coś z przemeblowaniem pokombinujecie, poza tym kojca do końca życia mieć nie będziesz.
I nie jestem pewna, czy Wy nie macie sofy/ foteli w kolorze ecri, jeśli tak, to nie mam przekonania do połączeń ciepłe/ zimne.

Aga- komplet ładny, dobrze że we wzroy, wzory powiększają biust :-) a Tobie chyba o to chodzi :p

aniez - sofa i fotele ecru są z mojego biura ukradzione;-) są tymczasowe. Mamy wybrane prosty narożnik w kolorze taupe, ale musimy kasę najpierw uzbierać i dzieci trochę odchować, bo na ten moment wszystkiego, co porządne szkoda tu stawiać - żal będzie patrzeć jak to niszczą;-)

A mnie się te krzesła podobają i nie wyglądają wg mnie na kiczowate. Kupię sobie jedno na piętro do toaletki;-) Doszłam do wniosku, że piękne ale kobiece i śmiesznie M. by na nich wyglądał:-D
Dziękuję za opinie:tak: Szukam zatem czegoś prostego, bo ja lubię albo proste albo mocno zakręcone.

Aniez żebyś wiedziała :-D

Elvie gdymym miała teraz kupować stół i krzesła do mojej salono-jadalni wybrałabym coś takiego Zestaw do jadalni 10 - Stół i Krzesła (3194632663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jedynie kolor siedziska bym zmieniła na ciemniejszy :tak:
Ehhh pomarzyć dobra rzecz ;-) stół mam 30 letni jeśli nie więcej a i krzesła też tak coś koło tego :-D Obicia krzeseł wymieniłam z moją mamą i na razie są póki dzieci małe a kot łajza upodobał sobie krzesła do ostrzenia pazurków i nic go nie odstrasza.

Agnieszka ja mam w kuchni stół co ma ok 20 lat :-D krzesła pewnie też coś koło tego mają .
Ale kurdę jak się ma dom i zawsze coś to braki melowe też są :tak:
dziś kupiłam puszeczkę jakiegoś g.. do pomalowania stołu na taras , grabie i 100 zł się poszło ...

Kochane potrzebuję namiary na sprzedawcę (może być allegro) który ma dobrą jakościowo bawełnianą lub satyno-bawełnianą pościle. Wymiar 160x200. Oczywiście szukam ceny w granicach rozsądku :-p bo drogo to mogę w Home&you kupić :-p

reklama
Do góry