reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Łazić to ja w tym umiem, ale jak mam auto prowadzić, to chora jestem... baleriny też lubię :-)

reklama
Aniez pewnie jakoś można , mam taką znajomą co szpilki takie 9 cm i spokojnie śmiga :-D:-D
Ja to nawet jak mam klapki to na zmianę czeszki w aucie wożę .
W tym się super prowadzi :-D:-D

Hehehe... też nienawidzę prowadzić w klapkach... a w klapkach na obcasie, to już w ogóle... za to umiem w 9 cm szpilach :p
Ale bardziej znaczenie ma dal mnie to, czy but ma miękki przód, i pasek- zapiętek, niż szpilkę :-)

Szpilki i baleriny też muszę nabyć :-) szanowny mąż się ucieszy ;-)

Aniez, torebka śliczna, bardzo mi się podoba. Nawet mam podobną. Widać granatową, piękną skórkę.

Buty nieeleganckie tez mi się podobają, do auta i na spacerki świetne:tak:

Aniez super zakupy bardzo mi się podobają te nieeleganckie butki są przecudne :-)

Te koturnowe nie podobają mi się ale to ze względu na koturny, nie cierpie koturn ... ale to tylko ja :-)

Aniam zgadzam się w klapkach najlepiej :-)

Aniez - latem to ja jeżdżę na bosaka często :-D:-D
Jeśli jadę automatem oczywiście , wtedy mi brak butów wcale nie przeszkadza :-D

Aniez...nieeleganckie fajne, koturny jak dla mnie boooskie bardzo mi się podobają, bo ja lubie koturny i ten przód tez mi się podoba:-).

Co do prowadzenia auta, ja najbardziej lubie w balerinach, w obcasie też potrafie ale nie jakim mega wielkim, natosmiast najgorszy mam problem w adidasach, ale to tylko ze wzgledu na to,ze wtedy mi się łatwiej ciśnie heheh i jeżdżę za szybko hehehe

aniez torebka sliczna
ja uwielbiam koturny - mam śliczne czarne na wiosne - jak dorwę aparat to zrobię fotkę

a do mnie moja cudna torebka w koncu dotarła :)

aniam - a co do outletów calzedonii - to ja podobnie jak kattik piszę się. rastopek u nas nigdy dość

ja ostatnio u nas kupiłam małej 6 par na wyprzedaży w calzedonii po 5,99 za sztukę

reklama
nata - śliczny ten Wasz dywanik! Cudne kolorki!

aniez - super zakupy, te nieeleganckie butki wyglądają na mega wygodne, mój M. ma podobne tylko w męskiej wersji. Koturny jak dla mnie za bardzo ozdobne z przodu, za to torebka cudna i widać że granatowa:tak:

Dołączam do fanek balerinek i oficerek. Kiedyś namiętnie w szpilkach biegałam, mam ich całe mnóstwo, uważam za kobiece i seksowne, ale przez ciążę i dzieciaki nie używałam od lat;-) Muszę odkurzyć, chociaż u nas w błotku na wiosce w szpilkach raczej kiepsko bym wyglądała:-D

Do góry