reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Uff.. udało mi się wreszcie wybrać lampy. Salon mamy połączony z jadalnią, tzn. jak się wchodzi to jest po lewej stół jadalniany, po prawej schody, dalej miejsce na kominek (u nas tam będzie stało pianino), a później salon. Pomieszczenie jedno, więc miałam ograniczony wybór, bo zależało mi by lampy były w jednym stylu.
Wybrałam do salonu taką:
Lampa wisząca STROMBOLI - Oprawy wiszące - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin.
Nad stół jadalniany taką:
Lampa wisząca MESSINA - Oprawy wiszące - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin.

M. chciał nad stół jakąś pojedynczą albo trzy potrójne, ale nic nie wybrał, a że czas nas goni to musiał przystać na moją propozycję;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lampy musiały być w jednym stylu, bo u nas się wchodzi to po lewej jest stół jadalniany, po prawej schody, dalej miejsce na kominek (u nas tam będzie stało pianino) i dalej salon z wyjściem na ogródek, więc dwie różne by się gryzły.

Teraz mi jeszcze pomóżcie wybrać jakieś cuda na okna. Okna mam dwa od sufitu do podłogi, szerokie na 2 i 2,5metra.

Polecam nowa kolecje w reserved kids. Bluzeczki, ktore kupilam Mai sa z takiego milutkiego materialu, ze Maja ostatnio tylko te by z szafy wyciagala.
Ja wybralam takie:
Reserved - Kolekcja Jesień Zima 2012
a ta oczywiscie Maja dojrzala:

Zastanawiam sie nad ta kurtka, tylko nie bylo jej w sklepie i nie wiem czy jest miekka czy raczej sztywna i niewygodna. Jak bedzie mieciutka iten material nie bedzie tak blyszczacy jak na zdjeciu to chyba ja kupie:

Ta ponizej tez jest fajna (wrzucam wam linki bo moze sie przydadza :)))

Sliczne butki znalazlam w ccc. Maja ma buty na zime,ale te bylyby raczej na jesien, musze podjechac i zmierzyc.
CCC

Ostatnia edycja:
Kittek, my mamy kurtke ta fioletowa jeszcze z zeszlej zimy. Bardzo fajna jest, cieplutka ale nie jest sztywna. Tylko z zamka sie jeden zabek wylamal, ale to musze dac do wszycia nowego zamka i jeszcze na ta zime bedzie. No i ta fioletowa nie jest blyszczaca a taka matowa.

Zastanawiam sie nad ta kurtka, tylko nie bylo jej w sklepie i nie wiem czy jest miekka czy raczej sztywna i niewygodna. Jak bedzie mieciutka iten material nie bedzie tak blyszczacy jak na zdjeciu to chyba ja kupie:
Kittek, widzialam dzis ta kurtke w sklepie. No i jest blyszczaca. Miekka, ale swieci jak psu jajka ;-) I kolor ma nieco inny odcien. Moim zdaniem brzydszy.

Kupilam Mlodej te golfiki http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/dziewczynki/Oferty specjalne dzieci, rozm. 92-128/BIO Bawełna/Kolekcja/89531/1 Fajne sa. Kolorki ladne i bawelna bardzo mila w dotyku.

Nie da sie sznurka wkleic tak, zeby zabieral gdzie trzeba. Ale to jest w bio bawelnie cremowy i pasiasty golfik.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry