reklama
Szybkowar na citeam ale tylko do dziś
Energooszczędny szybkowar - Cała Polska - CITEAM - Zakupy grupowe
Energooszczędny szybkowar - Cała Polska - CITEAM - Zakupy grupowe
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Byłam w H&M wczoraj i zakupiłam dla siebie takie 2 sukienki za UWAGA 40 zł za sztukę:
Dla J. kalesonki tylko że ciemno szare w paski i czarne
a dla M. wynalazłam skarbetki 7-pak z dinozaurami :-)
Dla J. kalesonki tylko że ciemno szare w paski i czarne
a dla M. wynalazłam skarbetki 7-pak z dinozaurami :-)
nie wiem czy znacie
TUPTUSIE BAMBUSOWE RAJSTOPKI DZIECIĘCE 104/110 (2678427174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale rewelka i jednokolorowe przede wszystkim
Olka ma szare , fioletowe i zielone .
TUPTUSIE BAMBUSOWE RAJSTOPKI DZIECIĘCE 104/110 (2678427174) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale rewelka i jednokolorowe przede wszystkim
Olka ma szare , fioletowe i zielone .
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
taką kurtke dla Igora zamówiłam
BEND***NARCIARSKA KURTKA ODDYCHAJĄCA *** 122/128 (2671617395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam nadzieje, że będzie fajna
_KURTKA_WINDPROOF Ew-club_M/38_ JAK_ NIKEE_!!!!! (2643548421) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I przy okazji dla siebie, na te długie spacery z psem będę, jak już się rozrusza
BEND***NARCIARSKA KURTKA ODDYCHAJĄCA *** 122/128 (2671617395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam nadzieje, że będzie fajna
_KURTKA_WINDPROOF Ew-club_M/38_ JAK_ NIKEE_!!!!! (2643548421) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I przy okazji dla siebie, na te długie spacery z psem będę, jak już się rozrusza
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Aga fajna ta sukienka, Ty taka szcuplutka super wyglądasz na pewno
aniez
Fanka BB :)
Anna oj- super ta kurtka! mam prośbę- sfotografujesz w niej Igora? On też szczupły jak Kuba i mają podoby wzrost :-) (Kubuś jest na 97 centylu).
I o ile to nie za wiele, wymierz mi ją w realu proszę :-)
Cena też niezła, jak za kurtkę dla starszaka, a to jedna z rzeczy, w którą chce zainwestować, bo liczę na to, że dla Bartka zostanie.
Kurtka damska też świetna... żeby nie to, że mam w czym chodzić/ biegać... ale kto wie...
Cena też niezła, jak za kurtkę dla starszaka, a to jedna z rzeczy, w którą chce zainwestować, bo liczę na to, że dla Bartka zostanie.
Kurtka damska też świetna... żeby nie to, że mam w czym chodzić/ biegać... ale kto wie...
Anna bardzo fajna ta kurtka i Twoja też ładna .
Ja chciałam kurtkę z bmw kupić koniecznie czarną , bo mam już dwie białe . Oczywiście są ale męskie czarne a damskie wszystkie białe
No i szukam puchowego płaszczyka za tyłek , bo mój już się z koszem na śmieci przywitał , widziałyście coś w normalnej cenie ?
Ja chciałam kurtkę z bmw kupić koniecznie czarną , bo mam już dwie białe . Oczywiście są ale męskie czarne a damskie wszystkie białe
No i szukam puchowego płaszczyka za tyłek , bo mój już się z koszem na śmieci przywitał , widziałyście coś w normalnej cenie ?
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
nie ma sprawy, jak tylko przyjdzie to wymierzę i Młodego obfocęAnna oj- super ta kurtka! mam prośbę- sfotografujesz w niej Igora? On też szczupły jak Kuba i mają podoby wzrost :-) (Kubuś jest na 97 centylu).
Podziel się: