reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aga zawsze sa co najmniej dwa rodzaje do skory jasnej i ciemnej, także nie ma obawy ,że nagle staniesz się murzynem:-0. Powinno sie uzywac najpierw przez okolo 3-4 dni codziennie (zeby nie było smug najlepeij przed uzyciem zrobic peeling całego ciala) a później utrwalac raz/dwa w tygodniu;-0. Zapach ten specyfik ma ładny, ale jak każdy balsam brazujacy pod wpływem utrwalania sie pigmentu zaczyna lekko zajezdzac samopalaczem, dlatego ja zawsze sobie robie wieczorem heheheh, a rano bire znowy prysznic,zeby zmyc smrodek;-)

Załączniki

• dove.jpg
    dove.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
reklama
wronka - muszę kupić te chusteczki, bo kiedyś chusteczki samoopalające w ori były i ja je kochałam i mi dziady wycofali;-(

aniez - ori tez ma samoopalacze fajne, szkoda że wcześniej nie pisałaś to bym Ci na spotkanie przywiozła;-) przypomnij się przed następnym na kilka dni wcześniej.

I jeszcze- nie brudzą ubrań (oczywiście po wchłonięciu)?
I jak ze zmywaniem/ schodzeniem z ciała?

Aniez, ostatnio kupilam w rossmannie maslo brazujace z bielendy - orzech i bursztyn. No i calkiem OK jest, biorac pod uwage to, ze ja sierota jakas jestem i nawet posmarowac sie nie potrafie porzadnie... Kiedys bardzo lubilam linie Dove. Nie wiem, czy w Polsce dostepny jest krem z tej serii do twarzy, bo swietny jest. Cudnie barwil mi twarz i nie na zadna marchewe czy inna pomarancz.

Kupilam mlodej dzis taki bezrekawnik> Bezrękawnik Dziewczęcy 3B2202 - Bezrękawniki - kategoria - Dziewczynka 2-7 lat - sklep internetowy 5.10.15. Jest na 110, wiec mloda spokojnie jesien i wiosne w nim obskoczy. Po bokach sa tasiemki sciagajace, wiec zaden problem jesli bylby duzy. Teraz Wredzia spi, ale jak sie obudzi, natychmiast mierzenie.

Bezrękawnik śliczny i w tym kolorze Konstancji jest pięknie:tak:
Zielona - ja Ci spakowałam papcie dla Kostki, bo w promocji wzięłam z ori takie fajne fioletowe 3 pary, nie popatrzyłam na rozmiar i przyszły dziecięce a chciałam dla gości:-D Na Lenkę są za duże, ale Kostka ma większą stopę to może będą dobre a jak nie to poczekają. Owinęłam w nie pomadkę konkursową;-) Daj znać jak przesyłka dotrze, bo M. się zagapił i dopiero wczoraj priorytetem wysłał.

Elvie, wlasnie mialam Ci pisac, ze doszly. Ciaputy za wielkie, ale poczekaja. No i to, ze za wiekie, wcale nie przeszkadza mlodej, by w nich smigac. Zapalala do nich wielka miloscia, a zwlaszcza do odglosu, ktory te antyposlizgowki wydaje. Boskie! Dzieki!!! :-)

reklama
Do góry