reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

To Kostka z Mają mogą się butami wymieniać :)
Maja wprawdzie jeszcze ma niektóre buty w rozmiarze 24 (te sandałki adidasa,ale sportowe właśnie mają chyba jakąś inną rozmiarówkę). Bartki ma 25, a z ccc jak jej ostatnio mierzyłam to wyszło,że musiałaby mieć 26,ale za szerokie były:szok:

reklama
u nas z ccc, zalezy od fasonu, ale 26 to jednak za duze. Ma takie czerwone baleriny na dwa rzepy (w ofercie sa tez niebieskie) i te sa 24, a sandaly 24 sa za male z kolei 25 w sam raz na dlugosc, ale za luzne - znaczy tak bylo jakies 2 tygodnie temu ;-)

Poniżej wrzucam fotkę z butkami do sprzedania:
P3192252.jpgP3192255.jpg
Z pierwszej fotki:

kaloszki polskiej firmy z wyjmowaną wkładką 15zł (jak nowe kosztowały 39)-rozmiar 23-24
trampki cocodrillo 8zł (stan bardzo dobry)-rozmiar 23
półbuty smyk 40zł (jak nowe, założone 2-3 razy bo nie trafiłam z rozmiarem kosztowały 99zł)-rozmiar 24

Z drugiej fotki tylko zimowe do sprzedania więc jak któraś będzie chciała przed zimą to dajcie znać (rozmiar 24, stan bardzo dobry)

Tak jak ostatnio pisałam jakby któraś chciała to ja mam jeszcze kilka fajnych par bucików do sprzedania, a że mam fioła na punkcie bucików dla małej to niektóre prawie nowe.
Mam dwie pary basenowych a'la crocksów.

Wrzuciłam wam drugą fotkę bo chciałabym was poprosić abyście mi dały cynka jeśli gdzieś wam się rzucą w oczy takie białe butki jak na fotce. Właśnie w takim stylu chciałabym Mai kupić butki na wesele. Uwelbiałam je, Maja ich nie ponosiła więc Oleńka Aniam w nich śmiga :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny chciąłabym sprzedać x-landera - nie ma co z nim zrobic - a miejsce mi tylko zajmuje - spacerówka jest jak nowa - bo Julka mało w niej jezdziała - zreszta gondolka tez nie wyglada na używaną

Przyznać się bez bicia, która z Was używa samoopalaczy albo jeszcze lepiej balsamów brązujących? Nie lubię za długo siedzieć na słońcu, bo to szkodzi :-( smaruję się kremami z wysokim filtrem (obecnie 30) i w tym tempie opalona to ja będę za 2 miesiące. Solarium też nie wchodzi w grę, bo tak samo szkodzi.
Więc potrzebne mi alternatywne rozwiązanie. Jem belissę sun, ale ona też potrzebuje czasu :-)

Ja zdecydowanie polecam Dove;-), dla mnie najlepszy:tak:. Chyba sama się musze zaopatrzyc, bo co prawda opalona juz jestem po dzieleczce, ale nie zaszkodzi raz na jakis czas odświezyc;-)

Aha...jeszcze GARNIERA mi służył

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny to ja się podłącze do pytania o te samoopalacze czy brązujące kremy...czy ten dove nie zostawia smug??
bo ja niestety mam niemiłe wspomnienia ze stosowania tego typu rzeczy... wystarczy że gdzieś zostanie więcej kremu i pozostają mało estetycze smugi :no::-(
a przyznam szczerze że zastanawiam sie czy by przed weselem nie machnąć sie takim cudem lekko...
no i jak często i ile wcześniej zacząć żeby nie było za ciemne i wygladało w miare naturalnie...

Do góry