reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kwiatek i kittek - torby ladne...

Agnieszka, fajny ten orbi - tez bym takiego chciala (na tym lubie sie ruszac), ale wlasnie za te same pieniadze stalam sie szczesliwa posiadaczka wizy FM2 ;-)

Elvie, ja tam dupa z uszami w kwestii zakupow przez allegro jestem, wiec jak juz bede w PL to poprosze Cie (zakupoholiczko ;-)) zebys kupila mi torbe za bezcen :-D

reklama
Zielona polecam dobre lumpki w warszawie :tak:
Nie dość że kupisz tanio to jeszcze obmacasz . Prawda jest taka że połowa rzeczy sprzedawanych na allegro kupiona jest z używek :tak: i potem sprzedawana dalej . Sama mam z lumpa kilka formowych torebek .
Rekordzistką jest moja kuzynka ( kuferek LV wart ok 2 koła i torebka gucci:wściekła/y: ) aż tak w wawie się nie da zapolować :-(

Aniam, No niby tak, tyle, ze wawka srednio mi po drodze... No i grzebac nie lubie i nie umiem. Kiedys na Chmielnej byl taki malenku lumpek. Wszystko retro. Moja wspollokatorka takie cudenka tam wynajdowala, ze glowa mala. A jak ja chcialam cos znalezc to tylko worki lutowe mi w rece wpadaly ;-):-)

Zielona mój tata to spec :szok::szok:
Zresztą w jego okolicy jest zagłębie najlepszych warszawskich lumpków bo to samo centrum .
Jak ma czas śmiga na dostawy :-D:-D Kupuje rzeczy zwykle nowe z metkami , chodzi raczej na sportowo . Ale ma piękne kurtki ze skóry , sporo rzeczy np z lacosty .
Czasem mojej mamie coś kupi i zawsze trafia , że jest dobre :-D
Ale w wawie te lumpki naprawdę mają super rzeczy . są takie że nie ma tam prawa nic być poplamionego , czy uszkodzonego . i jak się idzie grzebać np w rzeczach dla dzieci , to nie wiesz za co masz się łapać

Aniam zazdraszczam takich lumpków, u nas nie dość,że drogo (60zł w dzień dostawy) to jeszcze kiepskie rzeczy.
Ja dziś natomiast w lumpku kupiłam coś takiego (nowe w opakowaniu za 10zł) będziemy mieć zajęcie wieczorami
Mensa Challenge Your IQ Pack 150 Quizzes Puzzles for sale

ps. ta laska na zdjęciu z torebką to nie ja,żebyście nie myślały,że ja w takich cekinowych leginsach śmigam;-)

Temat torebek, w związku z tym że nie znam się kompletnie na markach ( no teraz z ciekawości sprawdziłam w necie ) dla mnie torebka jak torebka , ładna i tyle .... a cena to pozostawiam bez komentarza...

Agnieszka, Kittek podaję wam moją dziwaczną łapkę;-)

Zielona zobacz jak Aniam kombinuje abyś ją w stolicy odwiedziła :-D zamiast na kawę to zaprasza cię do lumpka ;-)

Aniam teraz wiadomo po kim ty masz zamiłowanie do wyszukiwania fajnych rzeczy :tak: Przygotuj się na to że latem połowa kwietniówek do ciebie przyjedzie i będziesz musiała nam pokazać wszystkie twoje ulubione lumpki, twojego tatę też zatrudnimy:-D

Elvie ja robię zakupy tylko przez allegro i też często zdarza mi się kupić jakieś cudeńka ale to głównie dla Helenki albo chłopaków.Muszę się z tobą zgadać i powiesz mi na jakie marki mam zwracać uwagę :tak:

Agnieszka to od przyszłego tygodnia zaczynacie ciężki trening?

kittek - mnie się tam wcale laska nie pokazuje, a specjalnie weszłam oglądać:-D

Zielona - ja regularnie sprawdzam, więc jak coś to służę pomocą;-)

gosienko - jeśli chodzi o torebki to sprawdzam regularnie : xandre, kazar, furla, quazi, marc jacobs, asos, zara, ale to kwestia gustu;-) Często wpisuję czarna/duża mieszcząca A4/skóra naturalna licowana i segreguję najpierw wg popularności, a później wg ceny z dostawą.

reklama
Do góry