Dorinka
Wdrożona(y)
My po kontrolnej wizycie. Michalek ladnie urosl od ostatniej wizyty, wazy teraz 6180 i mierzy 63cm. Bioderka w porzadku i wszelkie inne moje watpliwosci i pytania jakie mialam do pediatry zostaly zaspokojone i rozwiane. Jedynie to jest bidulek przeziebiony, glownie kaszle, ale na to niewiele lekarka pomogla. Uszka, krtan i oskrzela jak narazie czyste. Lekarstwa nie przepisala zadnego bo za maly, zalecila tylko zeby spal w foteliku samochodowym, ewentualnie troszke stopki posmarowac Vickiem dla dzieci. Strasznie sie boje o niego... i moze nie powinnam ale mam taki ukryty zal do M ze nas wszystkich pozarazal. Wiem ze chorobsko nie wybiera ale jak czul ze zaczyna zle sie czuc to powinien od razu zaczac brac leki, a nie czekac az go zupelnie rozlozy...
clue u nas nie ma zadnego problemu z napieciem miesniowym, u was tez napewno wszystko bedzie w porzadku, zobaczysz, w koncu to wirtualni bracia.
clue u nas nie ma zadnego problemu z napieciem miesniowym, u was tez napewno wszystko bedzie w porzadku, zobaczysz, w koncu to wirtualni bracia.